Acasa Top SecretServicii secrete Avertismentul lui Băsescu: SRI ştie tot ce faci

Avertismentul lui Băsescu: SRI ştie tot ce faci

scris de Cristian Vultureanu
12 afisari

Niciun om politic sau din justiţie sau din orice altă activitate, chiar din sectorul privat, nu mai poate sta liniştit, pentru că statul român şi-a dezvoltat capacităţi de culegere de informaţii care fac puţin probabilă comiterea de infracţiuni importante fără ca acestea să nu ajungă în faţa justiţiei, a declarat Traian Băsescu după bilanţul SRI pe 2011.

Traian Basescu la sedinta de bilant SRI 2012

Traian Basescu la sedinta de bilant SRI 2012

Băsescu a spus că România este departe de a fi la cel mai ridicat nivel al corupţiei de după Revoluţie, existând siguranţa legată de faptul că acte mari de corupţie nu se mai pot întâmpla fără a fi pedepsite.
În ceea ce priveşte distribuţia informaţiilor, poate există o oarecare curiozitate. SRI a pus la dispoziţia decidenţilor politici, de la nivel central şi de la nivel local, circa 6.500 de informări, din care jumătate au fost destinate decidenţilor politici de la nivel central iar cealaltă jumătate, decidenţilor politici de la nivel local, fie că ei au fost preşedinţi de CJ, prefecţi sau primari. Ce trebuie să înţelegem de aici? Eu fac, fără rezerve, următoarea afirmaţie publică: SRI este structura statului care desfăşoară cea mai completă de acţiune de prevenire a cazurilor de corupţie. De la primele semnale, decidenţii politici sunt avertizaţi asupra unei situaţii din Maramureş, de exemplu, sau din Dolj sau de la ministerul nu ştiu care”, a afirmat şeful statului.

Băsescu: Cine protejează corupţii, va plăti factura!

El a precizat că decidentul politic ar trebui să ia din vreme o decizie, încă de la primele informări. “Cei care nu ţin cont de semnalele date din vreme până la urmă ajung în faţa justiţiei iar acest lucru se petrece sistematic. Este un lucru observat de mine de câţiva ani şi nu văd de ce nu aş spune-o public. SRI-ul are o consistentă muncă de prevenire a actelor de corupţie, dar este responsabilitatea decidenţilor politici să ia măsuri de la primele semnale sau, dacă decizia de partid ‘că-i omul nostru şi nu-l schimbăm’ este mai puternică decât realitatea semnalului, se ajunge la plata facturii. Şi acest lucru l-am văzut întâmplându-se în multe cazuri, adică ajungerea la plata facturii. Cum, de asemenea, am văzut şi foarte multe cazuri în care oamenii suspecţi au fost îndepărtaţi şi s-a prevenit şi frauda, şi încălcarea legii şi constituirea unui caz de corupţie“, a completat şeful statului.

41 comentarii

digital 23-03-2012 - 16:14

unde sunteți mă,deonto logilor,mă să vă comentați scursura?!
luava-r dreq de tâmpiți!
hai mă scârnăviilor,băghați comment-uri,deontoloahge,nu v-ar ajunge iadul să chomentați!!!!

valica 23-03-2012 - 16:25

Adica se stie absolut orice , dar numai cei care dau cota de spaga stau linistiti, in rest vor fi spontan opriti si prinsi. Doua cazuri similare: Gen.-deputat Voicu de la PSD a fost oprit pe strada si arestat peste un an preventiv, insa avocatul-deputat Boldea de la PDL a fost lasat sa plece din tara si il vor cauta ….Nicolaescu de la CFR , verisor cu doamna Basescu a praduit in liniste deoarece era ruda de sange cu tovarasul Basescu. Cumatrul Bercea Mondialu a fost lasat sa praduie deoarece e cumatru cu ZEUS , cumatrul bastard Printul Paul Lambrino isi doreste sa fie miluit cu 47.000 de hectare de padure si alta cale nu a gasit. Si cazurile pot fi enumerate faranumarfaranumar. Tara tuturor posibilitatilor de jaf este Romania.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 16:26

Ma indoiesc ca ar avea voie SRI sa urmareasca pe marii corupti din PDL, si pe sfintul Basescu!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 17:11

Daca nu ar fi o amenintare la adresa firavei democratii originale de marca pur dambovitzeana , afirmatia EXCELENTEI SALE domnul PRESEDINTE TRAIAN BASESCU ar trebui sa umple sufletele tuturor cetatenilor Romani (CINSTITI….) de un sentiment de liniste , de bine si de multumire la adresa INTELEPTULUI CARMACI ! ORI ,grija zilei de azi si maine este singurul sentiment la basca 18/19 milioane de concetateni, si doar foarte putini, au sentimentul ca SRI vegheaza in continuare ca …alde Patriciu, Voiculescu, Ridzi, Apostu , PUWAKa ,Voicu, si DIPu, NASTY, TIRIECII , RO. (DICKH)BERTA …sa-i amintesc, ca e in VAN .

urbos 23-03-2012 - 20:08

Cu alte cuvinte Dementa Sa ne anuta existenta statului securist condus de el insusi.
Dementa Sa grohaie pe gaura gurii ce n-au grohait nici macar Stalin sau Kim Ir Sen: „nici un cetatean nu poate sta linistit”
Dementa Sa, da astfel masura Dementei Sale.

Vor veni niste otrepe sa ne spuna cum In Romania nu e dictatura. Sau poate nu vor veni…

Tache 24-03-2012 - 06:22

Avertismentul lui Vitas:

Fiti modesti ! Traim in anul 2012 ! Tehnologia a devenit accesibila tuturor ! O racheta se construieste in garaj, iar softul se ia de pe internet ! Etcetera, etc, etc !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5Mr8qdZSk38&feature=related

dxn 24-03-2012 - 08:01

Este cert faptul ca „pieptanatul” hotilor si al hotiilor a ajuns pe un palier constant, fara posibilitatea de regres sau intoarcere. SRI este printre primele institutii care „vegheaza”. Si o face bine. Are scop.
Mafia si mafiatizarea spatiului RO este de o cuprindere colosala si de o putere teribila deoarece Politia si Judecatorii sunt cele mai mafiate organizari ale administratiilor de stat din zona aceasta a lumii. Conglomeratele (MJ + MAI) si (Politicieni + Firme de „baieti destepti”) aduc cancerizarea Statului Roman si produc dramele istoriei ramanesti. Bineinteles ca producand brese in aceste conglomerate (prin actiuni specifice de SECRET SERVICE) a inceput „normalizarea” functionala a autoritatii statului. Doar „a inceput”!

Tache 24-03-2012 - 08:52

Beeey ZZZdreantza !!!

Bunicul tau a nenorocit poporul roman, tac’tu a nenorocit poporul roman, iar acum vii tu cu CORUPTIA. Cand au venit bolsevicii puri si duri, au facut ca romanii sa nu mai poata trai independent, sub nicio forma. Romanii au rezistat fiind asfixiatzi !!! Nu se mai putea trai pe Pamant !!

Ne-am mai tras sufletul prin anii 60 si 70 si am fost luati o noua tura, care nu s-a terminat nici astazi….

TIne minte !!!! Coruptia este BUNA !!!! Este o forma de rezistenta fata de imperialismul britanic, care ne stoarce de Vlaga de 150 de ani incoace. Coruptia face sa mai ramana niste firmituri la masa nenorocitilor, dupa ospatul BOSS-ilor.

Tu esti un agent al IMPERIULUI si esti un agent al nenorocirii POPORULUI ROMAN !!

Poporul roman nu este handicapat genetic !!! Romania nu este un teritoriu blestemat, un pamant al suferintei !!!! Asa cum au pretins in fata mea diversi straini….

digital 24-03-2012 - 12:53

să,mori tu deixene!
ce le știi tu cu SECRET SERVICE- asta-i soluția ta,de ”regularizare” și ”normalizare” a funcționalității autorității statului!
se vede defapt după cum te manifești pe-aici că ai deprinderi securistice și de carierist,frustrat!

dxn 24-03-2012 - 20:23

dENISULE,
E o parere, bovino!
Solutii dai numa’ tu.
Dar ce vrei tu, de fapt, in afara de exersarea frustranta a obiceiurilor onanice?

digital 24-03-2012 - 20:39

dacă e o părere,înghiteți-o și taci dreq,nu te mai băga în seamă,credeam că ești în stare de mai mult,da mă înșela-i!

TOM Cc 24-03-2012 - 08:14

Băsescu: Cine protejează corupţii, va plăti factura! Hai sa fim seriosi domnule Basescu !!
Cate facturi trebuie sa platiti pt starea jalnica a poporului roman care de ani buni sub domnia dvs construiesc un capitalism multilateral subdezvoltat !!

Cercul 24-03-2012 - 09:10

Urbos, in Romania nu e dictatura, e o republica autoritara. Daca era dictatura, dupa comentariul tau, te trezeai cu o laba de militian pe umar si o invitatie la sectie.
Sa stii tu ca in vreme ante ’65, dupa process n-ajungeai in puscarie ci la sediul securitatii, unde baietii cu ochii albastrii decideau cum ai s-o sfarsesti.

Tache 24-03-2012 - 09:28

Romania este hartie igienica !!!! Sau Lada de Gunoi A Europei…cum este cunoscuta in lumea germanica !! Romania a intrat in selecta categorie a aliatilor americani foarte buni : Arabia Saudita ( multe taieri de capete si alte abominatii ), toate tarile din Golf ( conducatorii lor se intrec in psihopatie- Basescu trebuie inca sa pretinda ca este un om normal )…. etc Cautati aliatii americani… America Este Construita Pe Sclavagism

dxn 24-03-2012 - 10:43

Bulache,
Te sfatuiesc sa fii prudent.
Cred ca trebuie sa intelegi urmatoarele chestii, care pentru tine sunt adevarate integrale triple.
Iata-le:
Conducerea statului nostru, dar si “prostimea” traim intr-o dilema traditionala care, din 1821, este benefica banditismului, gulerelor albe.
Noi nu suntem blestemati, traim doar intr-o drama cu rare sincope!!!
Sincopele le inregistram cand unii ne ghidoneaza si ne “ajuta” sa trecem o groapa de potential!
Sau avem mintea cea de pe urma.
In cazul acesta ne mai raman cateva lucruri de facut: pe unele le stim, pe altele le banuim, iar pe -cine stie cate- le primim ca ajutoare. Fratesti. De la frantuji, de la rusi, de la unguri, de la americani, de la turci, de la bulgari, de la Marea Neagra, …
Si asa constatam ca, in afara da MN, doar turcii ne-u fost mai de Doamne-ajuta!
Romanii care si-au exprimat si isi mai exprima ideile arata ca noi nu avem simtul istoriei! Avem doar reactii spontane, punctiforme, neomogene, care dau inflexiuni neprognozabile evolutiei noastre.
Ne producem singuri dramele! Nu ni le produc altii.
In definitiv putem sa ne asemuim criminalului de la Perla: cand ne prinde flama facem cum ni se scoala, iar apoi ne caim.
Tot asa si in viata cotidiana si personala. Stivim, aruncam, distugem, spargem, facem scandal, nu citim, nu gandim. Reactionam. Ca primatele.

beobachter 24-03-2012 - 13:23

Aceasta atitudine evidentiaza net caracterul unui individ care i-si mascheaza o pornire iredentista alimentata de frustrari greu de explicat pentru un individ care traieste in GERMANIA.

digital 24-03-2012 - 18:58

hai c-ai zis-o,da de unde știi care sunt punctele lui de vedere și care sunt opiniile lui ca să dai tu diagnostice așa de precise…
poate trăind acolo omu și-a format o opinie în legătură cu societatea,în multe din dimensiunile sale,care-i problema?
și mai are un atu,și anume că are termeni de comparație,care nouă din anumite considerente poate ne lipsesc….

beobachter 24-03-2012 - 19:29

Nu se poate arunca anatema asupra unui popor intreg, asupra unei natii a carui limba o vorbesti si in mijlocul caruia te formasi ca individ, decat doar daca ascunzi frustrari pe care nu ai taria de caracter sa le exprimi in mod acceptabil. In nici un caz nu exista o traditie in cultura germana exceptand doar o perioada profund gresita si pe care Germania o considera depasita.

digital 24-03-2012 - 19:41

depășită,nedepășită ea a existat,nimeni nu a eliminat-o cu desăvârșire,în istorie nu există ”erase”,iar un cuvânt spus e un cuvânt spus,care oricând poate reveni…
și nu trebuie să arunci nimic peste un popor,este deajuns doar să ”întreții” tumoarea ca să declanșezi efectul la momentul potrivit pentru a influența opini și starea de fapt….ceea ce este interesant și de discutat este că acest om trăiește acolo și simte că ceva este nelalocul lui cu atitudinea generală,asta ar fi de discutat,dar ne cam lipsesc datele…
astea cu ce ar trebui ,ce ar fi conform principiilor și alte discuții utopice sunt cam degeaba…
realitatea e cea care ne apropie de adevăr

digital 24-03-2012 - 12:42

da,mă cerc paralelipipedic,că tu știi cum era atunci,că tu ai fost arestat de milițieni!nu ești în stare nici măcar să procesezi o informație,darmite să emiți ceva de substanță…băi boule,datele s-au schimbat radical și au evoluat mai multe nivele,dar pe care tu nu ești în stare să le pricepi!
ACEASTA este NEODIKTATURĂ!
cu alte dimensiuni și cu totul alte interese,cu alți oameni ,alte mecanisme și procedee tehnice,în alt moment al istoriei,imbecilule!
indivizi ca tine,superficiali,cu ochelari de cal ne țin prizonierii,mentalităților autodistrugătoare,iar din păcate,ca tine sunt mulți,și nu se vor termina niciodată!
dreq de prost,încuiat!

DXN 24-03-2012 - 12:53

dENISULE!
Lasa-te de meseria asta de a te da destept!
Bovino, nu poti trai fara sa jignesti?

digital 24-03-2012 - 13:07

redușii nu au cum să fie jigniți!
iar tu vezi-ți de ”papagalismele”tale că nu ești cercul-pătrat!

Cercul 24-03-2012 - 16:07

Basescu se referea la infractiunile economice, nu la activitatea politica, cand spunea ca SRI e pe faza. Dar unul cu patru clase ca tine, nu poate sa inteleaga ca nici n-ar avea sens politia politica in Romania pentru ca nu exista partide politice independente de PDL,si avem o un mare partid cu mai multe nume, si aceesi ideologie.

digital 24-03-2012 - 17:33

o să afli,mă scrîntitule,ce gândește kiorul când o să te uiți printre zăbrele….atunci o sț-ți dai tu cu ”sensul-referirii” băsesciene în ale politicii și în privința infracțiunilor economice…
da tu du-te și dormi liniștit,că o să lupte alții pentru tine,iar când te mai trezești,intră pe forum și mai mestecă k-k-t băsist

urbos 24-03-2012 - 17:39

Asta pare cat de cat normal la inceput, sa-l vezi mai incolo… Lasal sa se desfasoare.
Mori de ras.

digital 24-03-2012 - 17:44

cunosc,marfa,cu ethichetă ”băsist”….de aia mi-s ”tare dragi”….

digital 24-03-2012 - 18:44

o să vezi,că cercul-copitat nu mai intră decât atunci când se mai trezește,peste câteva zile,în rest el doarme și visează băse-nisme,că el doarme în fața monitorului,nu ca toată lumea,în dormitor,apoi se trezea brusc și mai bagă un comment…și tot așa…

urbos 24-03-2012 - 16:51

Cercule,matale vorbesti de o dictatura absoluta. Are si sistemul inca, slabiciunile lui, dar naparca de la Cotroceni tare si-ar dori laba aia de militian. Romania e condusa de un SINGUR dement. Iar asta e dictatura. Institutiile statului sint incalecate de acest dezaxat impreuna cu serviciile lui, sustinut de o presa infecta aservita, iar incalcarile de Constitutie si lege ale lui si ale gastii lui, sint constante. Asta inseamna ca individul face CE VREA! Asta e dictatura. Faptul ca inca n-a reusit sa astupe toate gurile, ca n-a ajuns insa sa incalece si cetateanul(desi oamenii sint ridicati de pe strazi pentru ca protesteaza decent), e nesemnificativ. Nici Ceauescu nu a fost acelasi dictator de la inceput. Surubul se strange incet, si numai tampitii nu-si dau seama de asta.

In alta ordine de idei, ceea ce conteaza este tendinta. Deci chiar daca nu e INCA, nu inseamna ca trebuie sa astepti sa se intample. Nici Nastase cu partidul-stat(mult mai putin stat decat ticalosul PDL de astazi) nu ajunsese la dictatura, dar trebuia tratat ca atare.

dxn 24-03-2012 - 20:31

Cercule,matale … incalcarile de Constitutie si lege … cetateanul(desiincet, si numai … stat(mult…

In alta ordine de idei, ceea ce conteaza este tendinta. Deci chiar daca nu e INCA, nu inseamna ca trebuie sa astepti sa se intample.
E SCRIS ADANC!!!
Doamne si eu care te-am facut bovima de atatea ori.

DXN 24-03-2012 - 21:36

„lasal” se scrie altfel Curbosule!

Jancsi 24-03-2012 - 11:25

La romani este o kutuma de camd se stie, una spui alta faci si asa ceva se intampa si cu magyari dela rmds care pentru autorizatii de afacer si folosi personali au vandut pe unguri de aici asa cul facut romani cu toat tara, Testvériség lopás

Ciu Huhu 24-03-2012 - 14:39

Esti porcul Parpanghel?

Ciu Huhu 24-03-2012 - 16:40

A facut Moartea obsesie pentru tine retardatule Parpanghel, te cauta peste tot!

GUSTAV VON STEIN 24-03-2012 - 18:18

Traian Basescu cel mai remarcabil /capabil / patriot presedinte pe care l-a avut Romania post decembrista !

„…E dictatura ,Nu mai putem fura , ne urmareste SRI ul ,stat politienesc ,fascism……!.”..

Sa se pronunte ambasadorul USA , a-l UE +Rusia si China ……Sa -l instaleze pe Narcis la Cotroceni …prin orice mijloace ….Aaa da,da ..da …uitasem de evrei .

Stati linistiti ca vine Narcis Fandositul, purtator de cuvint la Cotroceni si va citi mesajele domnului Iliescu salvatoare ,mobilizatoare …de normalitate .Democratia „suedeza” va fi reinstaurata … ,oamenii de bine + burghezia bitei …….de la , larva la insecta …

digital 24-03-2012 - 18:29

hahaha!
Împușcă-te!
în ambii genunchi…să suferi !

urbos 24-03-2012 - 18:34

S-a intrebuintat serios sobolanul circumcis sa insire textul asta.

digital 24-03-2012 - 18:38

dacă situația nu ar fi dramatică,ai putea să te distrezi cu cretinii la infinit…..

urbos 24-03-2012 - 18:42

Corect, asta-i buba.

DXN 24-03-2012 - 20:18

dENIS+Curbos+Cretinosul+Ciocumic,
Ce bine va mai intelegeti voi cand spurcati in stanga si-n dreapta!
Chiar va sincronizati foarte bine: orgasm simultan!!!
E o mare chestie!
Frustrarea si l**a scurta, pe furis, pot sustine o comuniune, o comunicare (poate!) pseudotelepatica, care pot -la randul lor- sa simuleze singura fericire/multumire pe care reusesc sa si-o permita.

As vrea sa gasesc la acest cvartet o idee cat de constipata, ori cufurita, dar macar una! Doar frustrare. Bine ma; bovinelor, o sa vorbesc cu domnu’ Antonescu sa va lase pe voi sa fiti presedinte. Toti, deodata.
Ca sa scoateti tara asta din c***t!!!

digital 24-03-2012 - 20:27

ce,mă dixit sau cum ți-o zice,ești gelos?!
nu vezi că tu ți-o freci singur ca cu-cu?!
măcar băieții aștia sunt consecvenți în parteneriatul lor,așa cum este el…
ce te fu-te pe tine grija!
du-te dreq,dacă ești prost!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 19:17

Liebe Herr de Gustibuss, dar se pare ca pe ultima suta de metri spre dealul de la Cotroceni porumbacu sa intersectat cu cucuvele ramase de pe timpul lui NEA Nelu exx-viitor colocatar la cripta din muzeul palatului. Iar corul reunit al NOI ORDINI va executa ODA BUCURIEI cu doi solisti care se vor complecta de minune , Dna bariton A. Valeanu si pe o voce mult , mult subtiata tenorul SARBU cu frumoase traditii vocale in pastorale si cantece de strana ! Iar dl. P.M Ponta va fi si PRESEDINTE ca la CHUKI programul este dependent si de POKER asul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult