Acasa Top SecretServicii secrete Bărbat împușcat lângă Casa Albă

Bărbat împușcat lângă Casa Albă

scris de D.S.S.
102 Afisari

Un agent de la Secret Service a împușcat un bărbat având asupra sa o armă de foc vineri în apropierea Casei Albe după ce acest bărbat a refuzat să arunce arma, a declarat serviciul de securitate al președinției Statelor Unite, informează Reuters.

Secret Service casa albaBărbatul a fost luat în custodie și transportat la un spital local, a adăugat purtătorul de cuvânt de la Secret Service David Iacovetti.

„Când subiectul nu a respectat comenzile verbale, el a fost împușcat o dată de un agent de la Secret Service și luat în custodie”, a explicat purtătorul de cuvânt. „Secret Service a recuperat o armă de foc” la locul incidentului. „Ofițeri de la Secret Service și un agent au acordat ajutor medical subiectului”, a adăugat el.

Bărbatul nu a intrat în complexul Casei Albe și niciun membru al personalului sau trecători nu au fost răniți, adaugă Reuters.

Secret Service a anunțat pe Twitter că toată lumea sub protecția sa era în condiții de siguranță. Poliția a blocat parcul din fața clădirii executivului american și reporterilor din sala de presă li s-a cerut să se adăpostească în subsol. Accesul la Casa Albă a fost redeschis mai târziu, notează DPA.

Președintele Barack Obama a fost informat în legătură cu incidentul de la Casa Albă și nimeni din personalul său nu a fost rănit după ce au fost trase focuri de armă vineri în apropiere, a declarat un oficial, citat de Reuters. „Nimeni din interiorul sau asociat cu Casa Albă nu a fost rănit și toată lumea la Casa Albă este în siguranță”, a afirmat un oficial de la Casa Albă într-un e-mail. „Președintelui i s-a adus la cunoștință situația”, a adăugat acest oficial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS