Acasa Top SecretServicii secrete Băsescu acuză serviciile secrete franceze că au filat-o pe Udrea

Băsescu acuză serviciile secrete franceze că au filat-o pe Udrea

scris de D.S.S.
19 afisari

Traian Băsescu a declarat joi seară, într-o emisiune la B1 TV, că fotografiile cu Elena Udrea la Paris sunt o nouă „probă” că „serviciile secrete” s-au implicat în această campanie electorală.
Elena-Udrea-si-Traian-BasescuȘeful statului a susținut că este foarte puțin probabil ca imaginile să fi fost suprinse de către paparazzi, deoarece se vede că acestea au fost făcute „de sus” de către o persoană care știa că Elena Udrea va ajunge la Paris și chiar și la cel hotel va fi cazată.

Băsescu a adăugat că ceea ce atrage în mod deosebit atenția este faptul că, deși vizita Elenei Udrea la Paris a avut loc în luna februarie, facturile plății cazării au apărut după șapte luni. El a apreciat că în această „operațiune” au fost implicate „un serviciu român și unul francez”.

Șeful statului a mai adăugat că niciun serviciu de informații român nu putea cere de la recepția hotelului chitanțele din urmă cu șapte luni și a mai spus că Udrea „are mulți adversari puternici”, dar niciunul capabil de a obține singur aceste documente.

Traian Băsescu a concluzionat că Udrea a fost „spionată” și consideră că aceasta ar trebui să dea în judecată hotelul, deoarece a furnizat informații legate de viața ei privată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult