Acasa Top SecretServicii secrete Băsescu despre telegramele WikiLeaks:vor ieşi la iveală turnătorii de pe lângă ambasade

Băsescu despre telegramele WikiLeaks:vor ieşi la iveală turnătorii de pe lângă ambasade

scris de D.S.S.
4 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri seară, că în cazul publicării telegramelor WikiLeaks despre România se vor afla, eventual, discuţii ale sale cu ambasadorii, susţinând că va exista şi un „spectacol” al celor care nu au relaţii oficiale, dar care au avut „plăcerea să toarne la ambasade”.

Telegrame Wikileaks din RomaniaCe cred că vom afla din aceste telegrame, dincolo de lucruri serioase, probabil vor fi poziţii ale mele, discuţii ale mele cu ambasadorii. Spre exemplu, procesul de consultare curent şi de transfer de informaţii între Washington şi Bucureşti se făcea de multe ori prin legătură directă cu ambasadorul SUA. Probabil că transmiteau mesajele de la preşedinte, de la ministrul de Externe, de la premier, la Washington. Deci, tipul acesta de mesaje vor fi transmise, la fel cum eu primesc mesaje de la şefi de stat, de Guvern prin ambasadori. Dar, cred că vom mai avea ocazia să vedem ceva: cei care nu au relaţii oficiale, dar au plăcerea să toarne la ambasade. Au rămas cu reflexele de dinainte şi acest spectacol îl vom avea„, a spus presedintele, într-un interviu pentru Realitatea TV, punctând că nu crede că aceste dezvăluiri vor reprezenta riscuri pentru securitatea naţională.

2 comentarii

codul x 24-03-2011 - 12:04

sa-l vezi pe M.Dinesko in aceste telegrame catre ambasade straine.

digital 24-03-2011 - 13:48

ascultatule care asculti o lume-ntreaga ti-a venit si tie randul la strunga,iar acum o-ndulcesti pe la irealitatea pe care ai aservit-o,cu un vantulet de primavara!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult