Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Basescu foloseste geanta scut antiglont

Basescu foloseste geanta scut antiglont

scris de Ziua Veche
38 afisari

Folosirea gentii scut antiglont de catre ofiterii SPP care au asigurat protectia lui Traian Basescu la Baile Tusnad „constituie o procedura standard aplicata in mod curent de SPP pentru asigurarea protectiei demnitarilor ce intra in sfera sa de competenta”, ne-a  transmis SPP, intr-un comunicat de presa.

Referitoare la masurile de protectie pe care Serviciul de Protectie si Paza le-a asigurat Presedintelui României si celorlalti demnitari care au participat sâmbata, 24 iulie 2010, la Baile Tusnad, la dezbaterea cu tema „Europa Centrala – Centrul Europei?”,  Serviciului de Protectie si Paza a facut urmatoarele precizari:

  • Geanta scut antiglont reprezinta un mijloc de protectie a demnitarilor folosit in practica uzuala a tuturor serviciilor de protectie ce asigura securitatea personalitatilor publice, pretutindeni in lume.
  • Utilizarea ei constituie o procedura standard aplicata in mod curent de SPP pentru asigurarea protectiei demnitarilor ce intra in sfera sa de competenta.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult