Bilanţ la SRI

scris de Doru Dragomir
12 afisari

Miercuri, 23 martie a.c., va avea loc prezentarea bilanţului Serviciului Român de Informaţii pentru anul 2010, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu.
La acest eveniment, alături de conducerea Serviciului Român de Informaţii, vor mai participa consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Iulian Fota, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, deputat Cezar Preda, precum şi membri ai acestei comisii. 

Sedinta de bilant la SRI

Bilantul SRI

 La data de 26 martie 2011 se împlinesc 21 ani de la înfiinţarea Serviciului Român de Informaţii. Cu acest prilej, şeful statului a semnat mai multe decrete prin care o serie de ofiţeri SRI în activitate şi în rezervă au fost avansaţi în grad. 

Coloneii Dan-Valentin Căpşună, Florea Ciobanu  şi Gabriel Stătescu au fost înaintaţi la gradul de general de brigadă. Coloneii în rezervă Nelu Anghel şi Adrian Stoica au primit gradul de general de brigadă în rezervă iar colonelul în retragere Marin Agache a fost avansat general de brigadă în retragere. 

 

 

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult