Acasa Top SecretServicii secrete Bradley Manning, ”cârtiţa” WikiLeaks, riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă

Bradley Manning, ”cârtiţa” WikiLeaks, riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă

scris de D.S.S.
6 afisari

Soldatul american Bradley Manning, suspectat c-ar fi fost ”cârtiţa” WikiLeaks, a fost pus formal sub acuzare joi în faţa unei curţi marţiale a Statelor Unite ale Americii pentru ”complicitate cu inamicul”, înainte de un proces în cazul său, în care riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă.

În cursul unei audieri la Fort Meade /Maryland, în estul SUA/, un procuror militar a dat citire actului de acuzare în cazul lui Manning, care cuprinde 22 de capete de acuzare, dintre care cel mai grav este ”complicitate cu inamicul”.
Bradley Manning este acuzat c-a transmis site-ului de Internet WikiLeaks documente militare americane despre războaiele din Irak şi Afganistan, precum şi 260.000 de note diplomatice ale Departamentului de Stat al SUA.

1 comentariu

Bravo Lui 26-02-2012 - 12:55

Bravo lui Bradley, a avut curaj sa arate lumii cat de netrebnici sunt americanii, cat de perversi si mincinosi. Desigur, aceasta calitate, curajul de a spune adevarul se pedepseste, asa e in totalitarism.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS