Acasa Top SecretServicii secrete Când demisionează șeful SRI, George Maior

Când demisionează șeful SRI, George Maior

scris de D.P.
11 afisari

Șeful SRI cochetează cu ideea demisiei. George Maior a anunțat că va recurge la acest gest după alegeri şi că noul preşedinte va stabili dacă activitatea sa a fost potrivită.

Șeful SRI, George Maior, demisionează după alegeri.

Șeful SRI, George Maior, demisionează după alegeri.

Este în sarcina noului preşedinte să decidă dacă voi rămâne sau nu în funcţie, a spus şeful SRI. El a precizat că îşi va prezenta demisia noului preşedinte, pentru ca acesta să decidă asupra funcţiei sale. 

„George Maior alege o variantă onorabilă şi se va ţine de cuvânt”, a spus la Digi24 deputatul Cezar Preda.

George Maior este şef al SRI din octombrie 2006, când a fost numit în funcţie de Traian Băsescu.

În 3 octombrie 2006 comisia parlamentară de control al activităţii SRI a avizat favorabil cu 7 voturi „pentru” şi 2 „împotrivă” propunerea şefului statului ca senatorul PSD George Maior să ocupe funcţia de director al SRI.

În ziua următoare, în faţa plenului Parlamentului, Maior a obţinut 285 de voturi „pentru” şi 123 „împotrivă” pentru numirea la şefia SRI.

Cu doi ani înainte de numire fusese senator PSD de Alba şi preşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult