Acasa Top SecretServicii secrete Cât timp se mai poate ascunde Edward Snowden în Rusia

Cât timp se mai poate ascunde Edward Snowden în Rusia

scris de D.S.S.
1 afisari

Edward Snowden se poate ascunde în continuare în Rusia. Fostul agent al CIA a primit acceptul Kremlinului pentru prezența sa în țara condusă de Putin, unde Snowden se află încă din vara anului trecut.

Edward Snowden rămâne în Rusia.

Edward Snowden, care a dezvăluit amploarea supravegherilor americane în lume, ‘a obținut dreptul de reședință pentru trei ani’ pe teritoriul rus, începând cu data de 1 august, a precizat avocatul în cadrul unei conferințe de presă, după cum relatează AFP.

Noul regim acordat lui Snowden îi va permite acestuia să și călătorească în străinătate de aici înainte, a mai indicat Kucerena.

Fostul consultant al Agenției americane pentru securitate națională (NSA) a obținut la 1 august 2013 un azil provizoriu de un an în Rusia.

Avocatul său a solicitat pe lângă autoritățile ruse prelungirea dreptului său de ședere în Rusia.

Snowden, care nu a participat la conferința de presă a avocatului său, trăiește într-un loc păstrat în cel mai mare secret de la sosirea sa în Rusia. Kucerena a promis că, de îndată ce va apărea cea mai mică ocazie, clientul său va putea ține o conferință de presă.

3 comentarii

digital 07-08-2014 - 18:32

gunoaiele amerloce îl vor face nevăzut în maximum 2-3 ani!!!!
i-a futizat prea tare în amorul propriu!

Ostafi Florea 08-08-2014 - 00:40

Snowden nu se ascunde, se fereste de criminalii care-i vor capul.
Cum s-arputea vorbi de democratie, cand exista notiunea de „secretizare”?
Cum s-ar putea vorbi de democratie atunci cand o alta tara ii stapaneste pe alesii tai?
Cum ar putea exista democratie atunci cand insasi notiunea, sa dovedit a fi un nonsens?
Avem mai mult de gandit si mai putin de vorbit.

Ostafi Florea 09-08-2014 - 01:11

3 ani, si. La acea data, toti dusmanii lui vor fi praf de stele sau rahat de elemele. Seriozitatea cu care se vorbeste despre acest om, este demna de o cauza mai buna. In democratie nu pote exista termenul de „secretizare”, este impotriva notiunii. Prin logica bulgareasca, Snowden este un democrat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult