Acasa Top SecretServicii secrete Ce a discutat Ponta cu șeful MI 6

Ce a discutat Ponta cu șeful MI 6

scris de D.S.S.
4 afisari

Premierul Victor Ponta l-a primit vineri la Palatul Victoria pe șeful Serviciului de Informații Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – MI6, John Sawers.

Ce a discutat Ponta cu șeful MI 6

Ce a discutat Ponta cu șeful MI 6

„Cu acest prilej a fost apreciată excelenta cooperare dintre instituțiile de securitate românești și britanice în prevenirea și combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetățenilor din cele două state sau care sunt îndreptate împotriva membrilor NATO și ai Uniunii Europene. Între aspectele de interes special se află combaterea terorismului, a terorismului informatic și a altor forme de activități ilegale la nivel regional și global. A fost efectuat și un schimb de opinii pe teme internaționale de actualitate”, informează un comunicat de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii a fost subliniată susținerea pe care Guvernul o acordă „consolidării dimensiunilor de cooperare specifică, la nivel instituțional, cu partenerii strategici ai României din comunitatea Euro-Atlantică”.

5 comentarii

Den Siao Pin 31-01-2014 - 19:12

Apa de ploaie! Oare numai nimicurile astea s-au discutat / ? Sau englezii vreau mai multi imigranti romani?

digital 31-01-2014 - 21:56

poate britanicii testau o „meekă debarcare a kiorului ”!
sicriul lui a pornit deja cu picioarele înainte !
pantofi de cartoon, costum nou negru…coroanele after that !

UnUL 01-02-2014 - 09:52

Degețel, trezește-te: ai coșmaruri!

UnUL 01-02-2014 - 09:52

Sau poate la tine astea țin loc de vise erotice.

CONGO 01-02-2014 - 09:43

S-a discutat situatia mahomedracilor, ca acum se cer si amprentele de la picioare, precum si nenorocirea cu Guantanamo care se inchide dar sunt multe saline si mine de carbuni dezafectate prin Europa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult