Acasa Top SecretServicii secrete A fost sau nu a fost Victor Ponta ofițer acoperit?

A fost sau nu a fost Victor Ponta ofițer acoperit?

scris de A.H.
4 afisari

Victor Ponta a fost pus în fața uneia dintre cele mai delicate întrebări pre-electorale, aceea dacă a fost sau nu a fost ofiţer acoperit al unui serviciu român de informaţii. Premierul a fost franc: ”Dacă aş fi fost, trebuia să vă spun tot nu?”.

"Ați fost ofițer acoperit?"

„Ați fost ofițer acoperit?”

Ponta a catalogat întregul scandal drept unul cu temă pur electorală.

”De ce o foloseşte (Traian Băsescu – n.r.) pur electoral? Pentru că o va lăsa aşa. Dacă vreau să-l scot pe Iohannis din cursă, o să zic că e Iohannis. Dacă vreau să o scot pe Macovei, spun că Macovei e agentul. Dacă vreau să-l scot pe Ponta, spun că Ponta e. Deci dânsul are aşa o chestie şi cine o supără pe doamna Udrea, o s-o folosească”, a arătat Ponta.

Premierul e, însă, sceptic privind șansele reale de discreditare a candidaților la alegerile prezidențiale.

”Nu cred că dacă va zice că Iohannis e agent se va schimba ceva. Tot nu intră Udrea în turul doi. Nu cred că dacă va spune de mine se va schimba ceva. Ca preşedinte nu ai voie niciodată să foloseşti informaţii legate de instituţiile statului în scop electoral. Dacă le ai, e ilegal, dacă nu le ai, e escrocherie”.

”Legea spune că nu ai voie ca ofiţer acoperit să faci politică. Ce face domnul Băsescu e iresponsabil, are un scop meschin şi electoral”, a conchis premierul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult