Acasa Top SecretServicii secrete Cine l-a spionat pe Ponta în concediu

Cine l-a spionat pe Ponta în concediu

scris de D.S.S.
20 afisari

Victor Ponta a afirmat  că în timpul vacanței în SUA a fost supravegheat de o agenție privată, plătită de un site de știri din România.

ponta cafenea miami„Pentru mine strict și pentru familia mea, era un lucru bun și în vacanța asta să nu mai fiu prim-ministru, că nu se mai cheltuiau atâția bani cu supravegherea mea prin diverse țări. (…) O agenție privată de acolo, din America (m-a supravegheat — n.r.).

Un site din România a plătit niște oameni acolo, care au stat după noi. E dreptul presei, e dreptul lor lor să facă acest lucru, așa cum e dreptul meu de a merge în vacanță cu familia. De câte ori plec în străinătate apare o fotografie de genul ăsta. Sunt bani pe care îi cheltuie un site privat de știri. Dacă ei îi au, treaba lor”, a spus Ponta.
Ponta a precizat că a vorbit în fiecare zi cu Liviu Dragnea, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea, dar că nu i-a întrebat pe aceştia unde sunt că să nu ”rămână pe stenograme”. Şeful Guvernului a lăsat de înţeles că discuţiile sale cu partenerii din coaliţia de guvernare sunt interceptate.

Primul-ministru a fost întrebat dacă nu îi este teamă că Liviu Dragnea îl ”va vinde” pentru a obţine o achitare în dosarul său, iar Ponta a răspuns ”nu”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult