Acasa Top SecretServicii secrete Comisia pentru controlul SRI a stabilit când îl audiază pe generalul Coldea

Comisia pentru controlul SRI a stabilit când îl audiază pe generalul Coldea

scris de D.S.S.
12 afisari

Comisia comună permanentă a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activității SRI a decis să cheme luni la audieri conducerea interimară a serviciului de informații.

generalul sri coldeaPotrivit unui comunicat de presă remis de Camera Deputaților, Comisia pentru controlul SRI a stabilit un termen limită — 9 februarie — până la care reprezentanții SRI să pună la dispoziția comisiei informațiile necesare audierii conducerii Serviciului.

Comisia a stabilit de asemenea că audierea conducerii interimare a SRI se va desfășura luni, la ora 10,00.

Audierea conducerii interimare a SRI va include următoarele tematici: evaluarea stării de securitate națională a României la începutul anului 2015, analiza principalelor riscuri (riscuri geopolitice, asimetrice — terorism, trafic de armament — cibernetice, spionaj, criminalitate organizată transnațională etc.), perspectivele de evoluție ale principalelor riscuri și amenințări la adresa securității naționale a României în anul 2015 și pregătirea SRI pentru contracararea acestor riscuri, analiza situației generate de demisia lui George Maior din funcția de director al SRI, analiza situației generate de afirmațiile/ acuzațiile la adresa SRI și a conducerii interimare a SRI, apărute în spațiul public în ultimele zile, analiza impactului modificărilor legislative din ultima perioadă asupra activității SRI”, se mai arată în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult