Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Croaziera spionilor în Caraibe

Croaziera spionilor în Caraibe

scris de Ziua Veche
2 afisari

Circa 100 de fosti agenti, printre care un fost sef CIA în România, se vor îmbarca pentru „Croaziera spionilor”, vaporul urmând sa plece la 13 noiembrie spre Caraibe, unde, timp de o saptamâna, se va discuta despre terorism si chestiuni de securitate nationala, relateaza Washington Post.

 Printre participanti figureaza Michaerl Hayden, fost director CIA, Porter Gross, fost congresman cu legaturi cu comitetul pentru informatii, un alt fost director CIA, Peter Brooks, precum si Andre Le Gallo, fost sef CIA în Mali, România, Israel si Belgia, specializat pe managerierea contrainformatiilor si operatiunilor speciale. Cei care vor lua cuvântul nu vor fi platiti, dar cazarea si calatoria sunt acoperite. Bart Bechtel, fost ofiter CIA, care coordoneaza calatoria, a declarat ca aceasta croaziera atrage fosti agenti, angajati militari si civili ai CIA, FBI, NSA, plus scriitori de romane politiste, jurnalisti si adepti ai teoriei conspiratiei. „Toata lumea este binevenita”, a subliniat el. Pretul unui bilet este cuprins între 1.000 de dolari si 4.000 de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult