Acasa Top SecretServicii secrete Cu ce se doteaza Direcţia Generală Anticorupţie

Cu ce se doteaza Direcţia Generală Anticorupţie

scris de D.S.S.
19 afisari

Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) a cumpărat ochelari de vedere nocturnă, camere digitale, aparatură de înregistrare şi redare şi un sistem de control radio şi telefonic în valoare de aproape 400.000 de lei, în cadrul unui program care urmăreşte combaterea evaziunii fiscale.

Direcţia Generală Anticorupţie a atribuit, prin licitaţie publică, un contract de achizţie pentru „tehnică specială„, în valoare de 398.731,86 lei unei firme care urmează să livreze poliţiştilor anticorupţie aparate audio şi video de înregistrare şi redare, ochelari de vedere nocturnă, camere digitale şi un sistem de control radio şi telefonic, echipamente care urmează să fie folosite în cadrul unui program finanţat din bani europeni.

Contractul a fost atribuit firmei Focus Trading 94, societatea respectivă fiind, de altfel, sigura care s-a înscris la licitaţie. Potrivit DGA, contractul este legat de un program finanţat din fonduri comunitare, care se intitulează „Dotarea tehnică a DGA pentru implementarea prevederilor Planului Comun de Acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult