Acasa Top SecretServicii secrete Cum a filat FBI reţeaua sexy-spioanei Anna Chapman VIDEO

Cum a filat FBI reţeaua sexy-spioanei Anna Chapman VIDEO

scris de C.P.
8 afisari

Pe 9 iulie 2011, pe un aeroport din Viena, Statele Unite au dat la schimb 10 agenţi ruşi sub acoperire, printre care şi Anna Chapman, pe patru cetăţeni ruşi acuzaţi că ar fi spionat pentru statele occidentale.

Anna Chapman

FBI a publicat luni informaţii legate de operaţiunea „Ghost Stories„, care a avut ca scop demascarea unei reţele ruseşti de spionaj. În filmuleţele, fotografiile şi documentele făcute publice apare şi sexy-spioana Anna Chapman, care a pozat ulterior în reviste pentru bărbaţi din Rusia. Agenţii Serviciului de Informaţii Externe rusesc au primit misiunea de a se infiltra în cercuri cât mai elitiste ale societăţii americane, trăind în acelaşi timp vieţi obişnuite pentru clasa de mijloc din Statele Unite ale Americii.Unii dintre aceşti spioni au fost filaţi de către agenţii FBI timp de zece ani, înainte ca reţeaua să fie demascată anul trecut.

Spionii ruşi, printre care şi frumoasa Anna Chapman, au folosit în misiunile lor instrumente de spionaj variate, de la unele vechi, precum cerneala invizibilă, la unele de ultimă oră, precum software-urile criptografice care permit ascunderea unor mesaje în imaginile postate pe internet.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult