Acasa Top SecretServicii secrete Cum spioneaza NSA cu televizorul

Cum spioneaza NSA cu televizorul

scris de D.S.S.
57 afisari

Șeful serviciilor secrete de informații din SUA recunoaște că s-ar putea folosi de noua generație de dispozitive smart pentru creșterea capacității de monitorizare a consumatorilor.

smart-tv-spyingDin ce în ce mai multe dispozitive au posibilitatea de a se conecta online, iar experții avertizează că sistemele pentru automobile, mașini de spălat sau sisteme de alarmă sunt precare și că informațiile personale ale utilizatorilor sunt în pericol, potrivit theguardian.com.

Directorul Agenției Naționale de Securitate al SUA a precizat recent că este momentul ca aparatele casnice să fie protejate mai temeinic, fără a fi clar cum se poate implementa acest lucru.

În urmă cu un an, câteva buletine de știri americane au susținut că microfoanele de pe televizoarele Samsung Smart erau pornite întotdeauna pentru a capta în orice moment informații care ar putea fi considerate importante.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult