Acasa Top SecretServicii secrete Cyberwar. 44 de milioane de atacuri asupra site-urilor din Israel

Cyberwar. 44 de milioane de atacuri asupra site-urilor din Israel

scris de M.A.
0 afisari

Cyberwar. Peste 44 de milioane de atacuri informatice asupra site-urilor guvernului israelian au fost înregistrate de miercuri, când a început ofensiva forţelor israeliene în Gaza, a anunţat guvernul israelian.

cyberwar

Cyberwar. 44 de milioane de atacuri asupra site-urilor din Israel

Potrivit ministrului israelian de finanţe, Yuval Steinitz, un singur atac cibernetic a avut succes, însă site-ul vizat a fost paralizat doar timp de şase-şapte minute. „Guvernul israelian este în prezent angajat într-un război pe un al doilea front, cel al atacurilor cibernetice”, a declarat Yuval Steinitz. Potrivit acestuia este vorba de un număr de atacuri fără precedent, adăugând că au fost vizate site-urile ministerului Apărării, ale prim-ministrului, preşedinţiei şi Ministerului de Externe. În mod normal, site-urile guvernamentale israeliene sunt vizate zilnic de câteva sute de atacuri informatice, transmite Moldpres, care citează agenţii de presă internaţionale, printre care şi Reuters.

Yuval Steinitz nu a dezvăluit cine au fost autorii acestor atacuri, însă sâmbătă hackerii din gruparea Anonymous au anunţat că au vizat peste 700 de instituţii private şi publice şi chiar au reuşit să blocheze baza de date a băncii Bank of Jerusalem. De asemenea, Anonymous afirmă a blocat pentru scurt timp pagina de Internet a ministerului israelian de Externe.

3 comentarii

urbos 19-11-2012 - 20:45

Putin. Foarte putin.

florentin ionescu 19-11-2012 - 23:49

DOAMNE!
SI AIIC ACEST NICK NU FACE NIMIC ALTCEVA DECAT O MARE PSIHOZA!

salut 20-11-2012 - 00:03

„ANCUTA
19-11-2012 at 23:47

Un debil care doar instiga.
Nu are idei, e pus de batca si dragomir sa instige.
ATAT!”
=========================
Nu mai spune. Si parea om serios Paraipan asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult