Acasa Top SecretServicii secrete Directorul SRI, George Maior, despre Roşia Montană şi securitate naţională VIDEO

Directorul SRI, George Maior, despre Roşia Montană şi securitate naţională VIDEO

scris de M.A.
10 afisari

Proiectul de la Roşia Montană este o problemă de securitate naţională, a declarat directorul SRI, George Maior, după audierile de la Comisia specială parlamentară.

George Maior

Directorul SRI, George Maior, despre Roşia Montană şi securitate naţională

El a subliniat că SRI a transmis, în perioada 1999 – 2013, 500 de informări pe această temă, subliniind că instituţia pe care o conduce nu se poate pronunţa asupra oportunităţii implementării proiectului, transmite Realitatea TV. „Responsabilitatea SRI este să sprijine cu informaţii actul decizional”, a punctat directorul SRI, George Maior.

George Maior a declarat luni că, prin complexitatea si implicaţiile majore, din punct de vedere economic şi social, de mediu şi patrimoniu, Roşia Montană constituie din perspectiva SRI o problemă de securitate naţională.

SRI şi-a făcut datoria şi în acest caz, în conformitate cu atribuţiile legale, să protejeze interesele naţionale. Proiectul de la Roşia Montană s-a aflat permanent în atenţia Serviciului, primele informări fiind trimise incă din anul 1999. Prin complexitatea şi implicaţiile majore, din punct de vedere economic şi social, de mediu şi patrimoniu, proiectul Roşia Montană constituie din perspectiva SRI o problemă de securitate naţională„, a declarat George Maior.

Directorul SRI a mai declarat că informările pe acest subiect au arătat şi „încercări ale structurilor extremiste şi eco-anarhiste de a exploata sau influenţa mişcările de protest”. „SRI a acordat atenţie acţiunilor interesate, menite să influenţeze actul decizional precum şi tentativelor unor structuri extremiste, eco-anarhiste, de a deturna mişcările protestatare legitime”, a susţinut şeful SRI.

15 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-09-2013 - 14:42

George Maior a spus ca, n-a spus nimic! Adica? Adica a balmajit-o in chip jalnic si a spus ceva ce nu se poate intelege nici pricepe. Jurnalistii romani, foarte acizi, la o adica, l-au intrebat pe bune: auzi ba?, zi-o pe-a buna si spune-ne daca a incercat vreun shmenar de la unguri sa „deturneze” manifestatiile din Bucale si Cluj Na poca, la care Georgica a dat-o la-ntors, ca o fi si ca o patzi! Ce serviciu de informatii mai e si asta, taticu? Mai bine l-am schimba pe Maior cu huhu ca tot aia e. Barem, cu Huhu stim o treaba, toti ie fraieri de la sef pin-la portar, dar asa? De ce nu ne spune Georgica eZact ce se ascunde sub aceasta mega afacere cu aurul din muntii nostri aur poarta noi cersim din poarta-n poarta ? Nu vedeti ma, in ce hal ati adus tara asta, incit pina si VeCe Tudor si-a luat cimpii si emigreaza? In ce tara traim, domnule, daca nici ciinii care, stim ce viata de ciine au, nu mai pot trai in „pace”?

CONGO 30-09-2013 - 19:31

A spus limpede ca incep arestarile, cine nu e din tot sufletul pentru, este anarhist ordinar si vrea raul tarii.

ESTI IN CAPUL LISTEI DE ANARHISTI ECO-TERORISTI, CRED EU.

Pkly 30-09-2013 - 16:30

Citesc si recitesc randul din capu’ art de mai sus spus de un onorabil ca sa-l ghinesc…cum ca,,Proiectul de la Rosia Montana este o problema de securitate nationala” !

puiu 30-09-2013 - 17:50

furati ne da platitine can ue adica sa luam si noi salarii normale macar de 2500 euro si tacem din gura cind voi furati miliarde de euro ,altfel punem mina pe pari si NATIONALIZAM TOT FUTEVASI DE HOTI
HUUUUO

CONGO 30-09-2013 - 19:29

Asa? Adica asta zice clar ca cine se opune este anarhist din structuri extremiste???

BAI, DACA TE SALTA SECURITATEA ROMANESCA SI TE DUCE LA GUANTANAMO???

Adi 30-09-2013 - 18:11

Asta e traditionalul stim tot si nu stim nimic in care se face totul si nimeni nu are ideea in ce se face totul . E ca inainte de diktatul de la Viena cu Siguranta cea mai buna si cea mai tare si dupa care a disparut jumatate din Romania.

jan dinu 30-09-2013 - 18:56

—- George Maior —-
A dat shi EL cu semnatura shi este ascultator dar NU pentru popor !!!
JD-USA

CONGO 30-09-2013 - 19:18

nu ma simt in securitate cu maiorul Petru

ancuta 30-09-2013 - 20:51

@JanDinuUSA
Salve Jane!
Ia zi-mi cum a fost cu US oktober?
Bere, acordeon!
Blonda, Hohnerm Weltmeister?

ancuta 30-09-2013 - 20:53

Blonda, Hohner, Weltmeister?
(virgula „,” e langa „m” 🙂 🙂 🙂

ancuta 30-09-2013 - 21:12

Janeeee!

CONGO 01-10-2013 - 00:24

l-au arestat ca era contra toxicizarii tarii.
mare mirare sa nu fi fost chiar ValVerde care i-a pus catusele

CONGO 30-09-2013 - 19:24

Stam pe echivalentul unei bombe nucleare, iar la comanda butoanelor stau fara supraveghere niste straini cu ochiul numai pe profit.

NICI IN CONGO NU SE FACE ASA O PROSTIE.

un crestin 30-09-2013 - 21:56

Domnul acesta a spus clar :
„Roşia Montană constituie din perspectiva SRI o problemă de securitate naţională”

Din mai toate perspectivele, domnule Maior, RM este o problema de securitate nationala, exceptie facand Sova , mama lui si aliatii.

zweistein 01-10-2013 - 01:17

pute strasnic a basist aci cred ca este un articol despre smekerirea romanilor

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult