Acasa Top SecretServicii secrete Dmitri Medvedev isi avertizeaza spionii

Dmitri Medvedev isi avertizeaza spionii

scris de M.A.
1 afisari

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a declarat miercuri, într-un discurs susţinut la Serviciul de Informaţii Externe (SVR), că Rusia nu este la adăpost de scurgeri de informaţii similare notelor diplomatice americane, publicate de site-ul WikiLeaks.

„Din motive evidente, nimeni nu este asigurat contra unor astfel de probleme, astăzi, şi trebuie să ţinem cont de ele în muncaă”, a declarat el în discursul susţinut la SVR, serviciu care, potrivit Mediafax, sărbătoreşte 90 de ani de existenţă. Medvedev a apreciat, de asemenea, că documentele WikiLeaks despre Rusia au avut efecte pozitive.”Acest lucru oferă serviciilor de informaţii noi mijloace de analiză şi îţi permite să vezi în ce fel te consideră potenţialii concurenţi”, a apreciat el.


Telegramele diplomatice americane dezvăluite de WikiLeaks îl descriu pe Medvedev ca pe un lider „şters şi ezitant”, iar pe premierul Vladimir Putin ca pe un „mascul dominant”. Rusia este descrisă, în aceste telegrame, ca un stat corupt şi aflat într-un recul democratic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult