Acasa Top SecretServicii secrete Documentele dezvǎluite de Snowden pun ȋn pericol trupele SUA

Documentele dezvǎluite de Snowden pun ȋn pericol trupele SUA

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Congresmeni americani au declarat cǎ cele 1,7 milioane de documente secrete furate de Edward Snowden pot pune în pericol trupele americane desfășurate în lume.

Documentele dezvǎluite de Snowden pun ȋn pericol trupele SUA (foto:news.softpedia.com)

Ministerul american al Apărării a elaborat și trimis mai multor membri proeminenți ai Congresului SUA un raport confidențial cu privire la impactul potențial al furtului de documente de către fostul consultat al Agenției Naționale de Securitate (NSA). Raportul nu a fost făcut public. „Acest raport confirmă cele mai mari temeri ale mele, și anume că actele de trădare ale lui Snowden pot pune în pericol militarii americani”, a afirmat Mike Rogers, președintele Comisiei pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților. „Acțiunile lui Snowden vor avea probabil consecințe mortale pentru trupele noastre de pe teren”, a mai spus el.

Raportul face se pare referire la toate fișierele recuperate de Edward Snowden, din care doar o mică parte au fost publicate în presă, și impactul potențial al eventualei lor publicări. Potrivit aleșilor care citează raportul, multe documente aflate în posesia lui Snowden se referă la operațiunile militare americane aflate în derulare, care riscă să fie compromise în cazul scurgerilor de informații.

Oficialii americani au ținut de asemenea să atragă atenția că scurgerile de informații au afectat deja securitatea națională. Potrivit Agerpres, ei au subliniat că dezvăluirile au alertat teroriștii cu privire la metodele SUA de interceptare a comunicațiilor

8 comentarii

BULA 10-01-2014 - 09:19

Bine a facut Snowden ca i-a demascat pe teroristii de la Washington, care au tupeul sa se dea mai aparatori ai libertatii si drepturilor omului.

UnUL 10-01-2014 - 09:21

Bulă, ești aberant cu antiamericanismul tău visceral.

BULA 10-01-2014 - 09:29

De la americani ne-am ales cu economia facuta zob, prin marionetele locale teleghidate de la Washington. Si Romania a devenit rampa de lansare pentru rachetele termonucleare destinate rusilor, ca prima lovitura. Rusii sunt dotati corespunzator si vor sterge Romania de pe harta, cu rachetele lor termonucleare. Sper sa te vaporizeze si pe tine, cu tot familionul, in caz de ceva.

UnUL 10-01-2014 - 09:35

Nu mai repeta idioțenia asta că ești ridicol, Bulișor. Ne-am mai contrat pe tema asta, ți-am explicat că bați câmpii, dar tu o ții gaia-mațu cu prostia asta. Treaba ta.

Antibasistul 10-01-2014 - 09:54

Bula are dreptate, un prost basist ca tine, nu poate înțelege nimic!

jan dinu 10-01-2014 - 10:03

Noi americanii vom instala – PATRIOATE –
in toata Oltenia spre a nu exista victime
in urma unor atacuri preventive rusesti .
Vom detecta de asemenea cu aparataj
ultra modern orice – rusoaice – care ar intra in
zona cu ginduri rele ori sacrificii specifice
spionajului militar prin aport sexual !
JD-USA

Antibasistul 10-01-2014 - 10:17

Țigane Jan, nu te mai lauda cu americanii, tot țigan ramîi!

jan dinu 10-01-2014 - 10:45

— Bah ANTIlopa — mi-s-a uscat de mult cerneala ..TU tot
in buzunarul cangurului stai de frica ca te prinde piratu Basescu ???
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult