Acasa Top SecretServicii secrete Evreii au vândut echipamente de de spionaj Iranului

Evreii au vândut echipamente de de spionaj Iranului

scris de D.S.S.
741 Afisari

O companie israeliană este suspectată că a vândut echipamente de spionaj Iranului, în pofida interdicţiilor care vizează relaţiile comerciale dintre cele două state inamice, informează agenţia Bloomberg, citată de ziarul italian La Repubblica.

NetEnforcer

Compania Allot Communications Ltd, cu sediul în Hod-Hasharon, a reuşit să realizeze tranzacţia prin intermediul unui distribuitor danez. Firma israeliană a livrat timp de cinci ani sisteme de monitorizare a traficului pe Internet de tip NetEnforcer companiei daneze RanTek A/S, care, după ce a schimbat etichetele, le-a vândut Iranului. Sistemul a fost utilizat pentru blocarea site-urilor care deranjează regimul islamist de la Teheran, un inamic declarat al Israelului. „Sisteme similare au fost utilizate pentru depistarea disidenţilor în state precum Iran, Bahrain, Siria şi Tunisia”, adaugă agenţia Bloomberg, fără a putea preciza dacă sistemele au fost reexportate de Iran altor state din Orientul Mijlociu.

21 comentarii

urbos 26-12-2011 - 14:07

Si-ai dat in balbaiala?

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 26-12-2011 - 14:18

Sevciuc te …mai plateste???? Basharu e falituu ! Iar pe Ahma vad ca tot alde Tommi il tine in viata ,desii functiile creerasului nu mai sant monitorizabile! Iar astia de la Yobbik au pus taxe si pe caini , scapa-si de data asta ! Cum fu SAMPANIA cu EL LIDERO MARITIMO !?! MACAR 2/3 MINUTE te mai lasa Z.V pe flatt , paduche!

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 26-12-2011 - 14:30

Cine a …facut scoala la RUSI …nu gandeste ca BUSH, dar trec toate , macar nu mai stai SMIRNa la IGOR ! E ucrainian SEVCIUC, nu prea va are la RANZA ! Da te scoti tu , ca esti FIRST la CUNINLINGUS . paduche!

H2SO4 27-12-2011 - 09:43

mah omule cind poti oare a scrie ceva co-erent ? …. hmmmm se pare ca tastatura nu te judeca drePt !!

BULA 26-12-2011 - 14:32

Poate ca acele echipamente le permit evreilor sa spioneze calculatoarele iranienilor. La asta nu v-ati gandit ? Cine stie ce fac ele, pe langa ce este pus la vedere.

urbos 26-12-2011 - 15:49

Inteligenta ji doveasca e un mit. Nu sint decat niste javre. Sa te dai prieten cu cineva pentru a-i intra in casa, nue inteligenta. A infinge cutitul in spate nu e inteligenta. A pacali si insela nu e inteligenta. E doar jigodism, si o iei in bot cand devii de nesuportat. Asa o sa sei ntampe si cu scarbele astea, asa cum s-a intamplat de-a lungul istoriei, insa acu s-ar putea sa fie definitiv, caci masca incepe sa le cada. Informatia circula ca niciodata in istorie si nu mai au ce face.

cozmin 26-12-2011 - 14:51

Joc dublu evreiesc(israelian),-eu vand ,el cumpara el instaleaza si eu –-stiu tot ce face EL…..(Iran)
Sunt prea inteligenti acesti evrei ca sa-si vanda pielea,Ei au fost si vor ramane o dilema a subtilitatii si gadului lor de inteligenta,nimeni nu a reusit inca sa-i depaseasca……..poate „Urbos=Sobru si d’aldea stititi voi care……

urbos 26-12-2011 - 15:45

Stiii pe dracu sa te ia de ji dan prost.
Ji danu e o starpitura proasta. Pentru dobitoci ticalosia inseamna inteligenta, adica sa profiti de buna credinta a celorlati. Pna la sfarsit, starpitura ticaloasa e strivita ca un vierme ce e, caci odata ticalosul demascat, orice face devine inutil. S-a cam terminat balul sobolanilor.

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 26-12-2011 - 16:00

Cine s-a demascat singur SOBRU/ URBOS = GEORGE DAMIAN care aici injura pe TRAIAN BASESCU si apare in poza cu EL ,ciocnind ,sampanie !

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 26-12-2011 - 15:19

da-mi-anEEE!Nutzika te vazu in preajma!? ! Ca ea are fler si nu suporta haimanalele si troli in preajma Marinalului SUPREM! Ai pozele si la …Sculeni!

Ciu Huhu 26-12-2011 - 15:33

Pentru bani, evreii isi vind si mamele, parintii.

Timotei 26-12-2011 - 16:26

VAND OGLINJOARE DE PRIVIT INAPOI CU MANIE.

Vand dispozitive speciale de spionaj la maximum maximorum, dupa cum urmeaza:
– oglijoare de privit inapoi cu manie
– chiloti cu microfon la spate
– turban electric cu buton, se transforma in joben
– harti secrete pt. fugit din tara
– oglijoare de privit inapoi cu regret
– carnet de memorii cu foi din aspirina

75% reducere pt garzi republicane, 90% pt aiatolahi

Timotei 26-12-2011 - 16:59

KHAMENEI CU PARU CRET, DUCE BOMBA IN COTETZ, EL SE JURA CA N-O DUCE, DAR VREA SA NE PUNA CRUCE!

odioase pasarele
pe la Teh’ran s-aduna
se ascund in gaurele
moarte buna!

le vegheaza
verde luna
ne ureaza
moarte buna!

urbos 26-12-2011 - 23:56

Uita limba romana animalule, ca nu-i de tine. Nu meriti sa vorbesi limba romana.
Cara-te scarnavie d-aici, nu e locul vostru pe un forum romanesc, sau pe altele, stati ca microbii pe forumurile altora si le infestati cu jegul vostru. Mai aveti si pretentii sa fiti tolerati, infectilor.

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 27-12-2011 - 00:00

Lasso jos ,ca macane bagabontule! Astia sant mai romani ca tine , vandutu-le !

tomi 27-12-2011 - 00:05

Domnul meu in ceea ce priveste dreptul romanilor sa scrie pe un forum romanesc sint intru-totul de acord cu dumneata.DECI d-le URBOS ca cetatean al r.MOLDOVA si cetatean sovietic esti invitat sa participi pe forumuri in limba rusa. Eu sint cetatean roman deci imi rezerv dreptul sa continui a fi prezent.
IN LEGATURA CU ACTIUNEA URGENTA A REDACTIEI SINT PERFECT SATISFACUT SI APRECIEZ IN MOD FAVORABIL GESTUL.Sper ca pe viitor sa fiti la fel de vigilenti.
tomi

tomi 27-12-2011 - 00:18

Stimate domn URBOS, nu cred ca va trebui sa invat a fi roman de la domia ta.In
primul rind ca dumneata nu esti roman,iar treaba aceasta am lamurit-o de mai multe ori,eu sint cetatean roman cu dubla natinalitate,am casa in ROMANIA si in ISRAEL.
Dreptul la cetatenia romana a mea spre norocul nostru nu depinde de dumneata asa cum nici posibilitatea matale de a obtine cetatenia romana nu o poti influenta.
Nu cred ca ROMANIA va acorda cetatenia unor elemente de genul dumitale si mai ales in urma protestelor noastre scrise ambasadei ROMANIEI din TEL AVIV dupa obtinera datelor referitoare la identitatea domniei voastre.Accentuez ca aceasta decclaratie din partea mea nu este gluma ci un demers absolut real.
La multi ani si un an nou fericit domnule= ürbos=.
tomi

tomi 27-12-2011 - 00:55

Toata stima domnule URBOS”, nu as fi crezut ca va pot provoca cu textul meu nevinovat asa o criza de nervi,sicere regrete.Tin sa va specific ca momentan nu ma zvircolesc,nici in mod dement si nici inutil cum sustineti.In alta ordine de idei nu am planificat sa pier ca un „VIOERMI” nu cunosc cuvintul scris de dumneata,caut de o ora in dictionarul limbii romane si nu-l gasesc.
Cred ca urarile de an nou si fericit v-au revoltat in asa masura si zau ca nu inteleg dece?Am dat telefon la politie si am cerut sa-mi verifice cazierul dupa ce domnia ta a sustinut ca sint o”bestie criminala”. Mi-au trimis prin fax acasa cazierul si mi-au sps ca pot sta linistit pina la ora aceasta nu s-a reclamat nici o crima pe numele meu. Deci domnul meu scump nu vad motivul exploziei de nervi ce va afectat.
tomi

Ghita Bizonu' 27-12-2011 - 15:24

Ce mare noputate ? Era prin vara lu 1967 … Mahmud alerga , din cand in cand se inrtorcea si mai tragea o rafala asupra Centurionului cu stea a lu David… Ins ala un moment dat renunat sa mai traga si o ia la fuga de rupra .. nisipul desertului… tancu baga viteza. se deschide hubloul si un plontoner evreu
– Mahmud de ce nu mai tragi
– Pai nu mai am munitie!!
– Cumperi ?!

Sa nu zic ca islamitsii astia sunt cei mai buni ptr Israel. Sunt atat de scarbosi cau automat Israelul devine simpatic … In plus cu ceva noroc s-ar putea sa dea obscurantismu in ei – cea mai mare amenintare fiind un regim cat de cat luminat.
Si ar putea si si ceva apropiere .. ideologica. Nu credeti ? Ia te uita ce sdtire „draguta” :
http://www.antena3.ro/externe/tara-in-care-femeile-sunt-reduse-la-tacere-evreii-fundamentalisti-au-acuzat-o-fetita-de-8-ani-ca-e-prostituata-149324.html

Ciu Huhu 27-12-2011 - 18:38

Te platesc bine evreii!

Ciu Huhu 27-12-2011 - 18:42

Tomi esti platit bine de evreii tai!.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS