Acasa Top SecretServicii secrete Forțele antiteroriste din Ucraina, în stare de alertă

Forțele antiteroriste din Ucraina, în stare de alertă

scris de D.S.S.
12 afisari

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a plasat duminică unitățile antiteroriste în stare de alertă ca urmare a unei creșteri bruște a numărului de amenințări, nespecificate, la adresa unor obiective importante de genul centralelor electrice, aeroporturilor și conductelor de gaz și petrol, informează Reuters.

Forțele antiteroriste din Ucraina, în stare de alertă

Forțele antiteroriste din Ucraina, în stare de alertă

În fosta republică sovietică au loc proteste antiguvernamentale masive și nu este clar dacă anunțul neobișnuit al serviciului SBU ucrainean, postat pe site-ul său, are legătură cu demonstrațiile, notează Reuters.

Descriind această măsură drept preventivă, Serviciul de Securitate a afirmat: ‘Conform legii, centrul antiterorist al SBU este obligat să pună în stare de alertă unitățile antiteroriste pe teritoriul țării’, în condițiile în care aeroporturile internaționale, centralele electrice și stațiile de cale ferată și de autobuz din marile orașe sunt în pericol.

‘Decizia a fost luată în conformitate cu legea privind combaterea terorismului. Acțiunea realizată de serviciile de securitate au drept unic obiectiv garantarea siguranței publice și stoparea activităților criminale în scop terorist. Aceste măsuri sunt transparente și sunt în primul rând preventive’, a afirmat SBU pe site-ul său.

Președintele ucrainean Viktor Ianukovici a avertizat în legătură cu creșterea acțiunilor radicale și a activităților teroriste după mai mult de două luni de manifestații în care protestatari antiguvernamentali au ocupat clădiri în capitală și în alte orașe, cerând o reformă politică și demisia șefului statului.

2 comentarii

pathfinder 10-02-2014 - 10:34

Si marmota uite-asa invelea ciocolata…

ValVerde 12-02-2014 - 15:00

„Forțele antiteroriste din Ucraina, în stare de alertă”

===

Ca pina acum dormeau linistite, ca Antonescu in sedinta….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult