Acasa Top SecretServicii secrete Fost angajat SRI, reţinut pentru trafic de influenţă în urma unui flagrant – VIDEO

Fost angajat SRI, reţinut pentru trafic de influenţă în urma unui flagrant – VIDEO

scris de D.S.S.
25 afisari

Un fost angajat SRI a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant, joi, în timp ce primea 500 de lei de la o femeie căreia îi promisese că va interveni pentru a fi angajată în MAE, aceasta fiind a doua oară când bărbatul e prins în flagrant, el având deja o condamnare pentru trafic de influenţă.
arges-fost-agent-sri-retinut-pentru-trafic-de-influenta-in-urma-unui-flagrantPotrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorii acestei structuri, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Argeş, poliţiştii din Argeş şi ofiţeri SRI Argeş l-au prins în flagrant, joi, pe un bărbat care primea bani de la o denunţătoare căreia îi promisese că o va ajuta să se angajeze în Ministerul Afacerilor Externe.

Conform sursei citate, bărbatul, un fost angajat al SRI, în vârstă de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins primind 500 de lei de la femeia căreia îi promisese că va interveni pe lângă factori de decizie şi la membrii unei comisii de examinare pentru a fi angajată în MAE.

La percheziţia autovehiculului cu care se deplasa fostul angajat al SRI, anchetatorii au găsit banii daţi de către denunţătoare.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru a fi audiat sub acuzaţia de trafic de influenţă, el fiind reţinut pentru 24 de ore.

Conform procurorilor, nu este pentru prima dată când el este prins în flagrant primind bani de la persoane cărora le-a promis că îşi va folosi influenţa pe lângă factori de decizie. În martie 2010, el a fost prins în flagrant tot de către procurorii argeşeni în timp ce primea 6.000 de euro pentru a interveni pe lângă o judecătoare în scopul soluţionării favorabile a unui dosar aflat la acea vreme pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. După acel flagrant, fostul angajat al SRI a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult