Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete George Maior: Nu este cazul să ne alarmăm în mod deosebit asupra ameninţărilor teroriste

George Maior: Nu este cazul să ne alarmăm în mod deosebit asupra ameninţărilor teroriste

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Cristian Maior, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune la TVR1, că potrivit informaţiilor pe care le deţine, nu este cazul ca România să se alarmeze în mod deosebit în privinţa ameninţărilor teroriste pe teritoriul său, transmite Agerpres.


Totodată, directorul SRI a spus că nu „s-a simiţit nevoia” ca în Româna să fie ridicat nivelul de alertă teroristă. Acesta a precizat că SRI este mai atent la ameninţările teroriste decât era în urmă cu câteva luni şi consideră „firesc” acest lucru, având în vedere posibila afectare a intereselor unor aliaţi din Europa şi de peste Ocean, dar şi multiplele implicaţii asupra cetăţenilor români care nu mai trebuie văzuţi, în opinia sa, doar strict în raport de teritoriul naţional.
Maior a subliniat că SRI este interesat şi de ameninţări împotriva Franţei, la fel ca şi de ameninţările asupra Marii Britanii, Germaniei, întrucât au fost cazuri în care unele atentate au afectat viaţa unor cetăţeni români (atentatele de la Madrid şi din Afganistan împotriva militarilor români de acolo).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult