Acasa Top SecretServicii secrete Hard-diskuri cu probe de la Snowden distruse sub supravegherea GCHQ (video)

Hard-diskuri cu probe de la Snowden distruse sub supravegherea GCHQ (video)

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Cotidianul britanic The Guardian a publicat o înregistrare video cu jurnalişti care distrug sub privirile unor GCHQ hard diskuri cu probe de la fostul agent NSA Edward Snowden.

Hard-diskuri cu probe de la Snowden distruse sub supravegherea GCHQ (foto:newsjournal.com)

În imaginile video postate pe site-ul codianului britanic apar trei jurnalişti care distrug aceste hard diskuri cu ajutorul polizoarelor şi a unor burghie. Agenţii de la serviciului britanic de informaţii (GCHQ) au urmărit cu atenţie acest proces, înregistrându-l cu smartphone-urile lor.

„A fost doar un act simbolic. Noi ştiam asta. Cei de la GCHQ, de asemenea, ştiau asta”, a afirmat unul dintre cei trei jurnalişti care a distrus hard diskuri cu informaţii de la Snowden. „Acesta a fost cel mai suprarealist eveniment din istoria jurnalismului britanic la care am asistat”, a adăugat acesta.

Doar o mică echipă de jurnalişti ai cotidianului britanic avea acces în cabinetul securizat, unde se aflau cele patru laptopuri pe care erau stocate materialele furnizate de Snowden. Niciun laptop nu a fost conectat vreodată la internet sau o reţea, pentru a preveni scurgerile de informaţii. Snowden, care a provocat în repetate rânduri încă de astă vară controverse puternice după dezvăluirile cu privire la amploarea programelor de supraveghere ale NSA, în special cele ce vizau ţări aliate ale Statelor Unite şi pe liderii lor, ar fi sustras aproximativ 1,7 milioane de documente.

Aproximativ 58.000 dintre acestea au fost până acum încredinţate presei, conform redactorului şef al cotidianului britanic The Guardian. Snowden este inculpat în Statele Unite pentru spionaj şi furt de documente aparţinând statului, potrivit mediafax.

19 comentarii

digital 01-02-2014 - 21:10

crăpați odată cu hard-disk-urile !

tomi 02-02-2014 - 00:32

Ei, astia-s dusi rau cu busola, burghiele si discurile de polizor trebuiau folosite la demontarea craniului acestui imbecil paranoid in cubulete nu mai mari de 1 cmc, periculos omenirii mai ca o epidemie de holera. Acest criminal daca era de origine sovietica demult era alaturi de Litvinienko, insa americanii boi ca intotdeauna aleg cai „umanitare” pina imbecilul va provoca dezastre ce nu se vor mai putea repara.

urbos 02-02-2014 - 01:52

Da, stim ca esti un dezaxat ca tot neamu tau imputit.
Vezi ca o sa apara mancatorul de fecale „europeanuul” ji dane, sa te certe ji dane, ca esti dement ji dane, si iti exhibi pornirile din neam, de criminal sociopat, ji dane. Stai sa vezi ji dane cum apare „europeanuul” sa te certe ji dane.
Sluji dane „unul”, matale unde esti bre?

La furnal!

BULA 02-02-2014 - 06:39

Chestia cu furnalul e depasita tehnic. Gandeste-te la metode energoneintensive.

ValVerde 02-02-2014 - 07:45

De exemplu: Nominalizat tehnician de laborator la Univ. din Craiova si lasat sa se usuce singur de oftica si frustrari….

BULA 02-02-2014 - 08:39

Du-te dracu de incuiata, ca tu nu te pricepi chiar la nimic. Nici de „gimnastica sexuala” nu esti buna, ca lesina putza cand ti se vad suncile.
O tii pe aia cu „Palatul Copiilor” si cu „tehnicianul de laborator”.
Am absolvit facultatea pe un loc onorabil, cotoroantzo, al 47-lea dintr-un nr total de 360 absolventi (pe tara), in anul respectiv.

tomi 02-02-2014 - 13:55

Slabutz detot BULA, eu am fost pe locul doi din 740 de absolventi la TCM pe promotia mea.

CONGO 02-02-2014 - 14:13

@ BULA MOALE-N _ULA

tembel nenorocit nu se mai zice pu_lă se zice pontă

BULA 02-02-2014 - 14:33

@TOMI

Tu erai racolat de SECU, inca din clasa a 10-a din liceu, de aia ti se umflau notele. Iar eu nu m-am fortat la cateva cursuri de kakat (socialism, etc) care nu aveau legatura cu specialitatea in care ma pregateam. La sport am fost scutit si n-am mai luat un 10 in plus care sa ridice media.

UnUL 02-02-2014 - 16:11

Ia nu te mai lăuda cu notele, Bulișor! Pot și eu să mă bat cu cărămida în piept că am terminat șef de promoție și am avut dor 2 de 8 în 5 ani de facultate, din care unul la educație fizică. Dar contează mai mult ce ai făcut după aceea. Am cunoscut studenți excelenți care s-au ratat, așa cum am cunoscut studenți mai puțin buni (nu „loaze”, totuși!) care au făcut cariere strălucite.

ValVerde 02-02-2014 - 16:43

Pai bineinteles, caramida aia e usor de minuit…pe forum nu costa nimic…asa are Huhu un master, limbricu isteric poate zice ca are liceul, boul salut studii juridice si tiganu stie sa vorbeasca romaneste.

UnUL 02-02-2014 - 16:47

Perfect adevărat, domnule ValVerde.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 16:49

Nu are pretentia …mandelu ca stie …
Rromaneste,
Dar , ia de intreaba pe mrs . ce stie ! ?!

Spune DREPT …ai vazut-o tu fericita
Cu tine , vreodata ?
Si orgasmul a trebuit sa-l mimeze
Sareaqa!

ValVerde 02-02-2014 - 16:51

Tot mai cinstita cateaua de la roata carutei.
Schelalaie si da sa te muste de cum te vede.
De ce n-o inveti sa pretinda ca te iubeste?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 16:55
ValVerde 02-02-2014 - 16:59

Buna, minca-ia-s ciocu’ ei.
Desi e buna aia de la git in jos.
Puteu sa lipeasca si capul lui Huhu, tot „buna rau” ziceam ca e, ca cine incepe sa se uite de la cap in jos???
Poate dor usl-istii popo, sa vada cum e pieptanata.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 17:04

Deaq tot ai amintit de …CIOCUL
Te gandesti la saliut-saliut
Bhouleanu TAU …Lustruytor !
Dar daca urmezi un curs serios
de dezinfectare la ORL ,
…poate te ACCEPT a , si viermmifugul
de pogonici, De Menthul gigel ceausu ot Craiova ,
Si de ce NU si //bwlla (ca-in ZONA)
..

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-02-2014 - 17:06

Si deaq ai ajuns porno , vitta ,
poate te …pasioneaza si …oitzele !

http://baselandia.files.wordpress.com/2014/01/afis-electoral1.jpg?w=645

tomi 02-02-2014 - 14:17

urbos
02-02-2014 at 01:52
Da, stim ca esti un dezaxat ca tot neamu tau imputit.
Vezi ca o sa apara mancatorul de fecale “europeanuul” ==ji dane==, sa te certe ==ji dane==, ca esti dement ==ji dane==, si iti exhibi pornirile din neam, de criminal sociopat, ==ji dane==. Stai sa vezi ==ji dane== cum apare “europeanuul” sa te certe ==ji dane==.
Slu==ji dane== “unul”, matale unde esti bre?

La furnal!
==============
Ca esti un cretin imbecil sifilitic, nu este nou, diagnosticul tau nu mai e secret nimanui. Daca ai repetat de 7 ori cuvintul „ji-dan” era suficient sa-l spui doar odata ca sa te pot baga dupa gratii. Desigur inteleg ca ori te bilbii, ori te-a darimat scleroza in placi, ca iti reamintesc, nu este necesar sa te repeti, dar mai stie Domnul, poate faci orgasm cind zici cuvintul iar atunci devine totul logic. Tin sa te asigur ca nu ma enervez la acest insult, dimpotriva, vii sa confirmi greseala altora care sustin ca nu esti legionar ci doar imbecil, pina ce eu sint convins ca esti o bestie de neofascist legionar si te voi mazili fara nici un regret sau indoieli ca fac vreo greseala eliminind unul care putea inca sa fie reeducat, tu nu, tu vei crapa, asta-i singura solutie ca sa scape lumea de o bestie muceda , un ciumat primitiv. Zi ma imbecil, de la care orfelinat te-au scos cei de la armata cind se infiintau unitatile speciale ale armatei- sti tu la ce ma refer.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult