Acasa Top SecretServicii secrete iPhone-ul ajuta teroristii

iPhone-ul ajuta teroristii

scris de D.S.S.
13 afisari

iPhone-ul va deveni una dintre metodele principale prin care teroristii comunica si stocheaza date, sistemul de securitate implementat de catre compania Apple pentru sistemul de operare iOS ajutand aceste persoane sa se ascunda de autoritati si sa isi ajute in secret complicii, sau cel putin asta incearca sa ne dea de inteles Cyrus Vance Jr., procurorul general al districtului Manhattan.
iphone teroristVance sustine ca Apple a creat un terminal iPhone care este extrem de greu de accesat de catre autoritati chiar si atunci cand exista un ordin judecatoresc care permite sa inspecteze datele dina ceste terminale, el sustinand ca iPhone-urile vor deveni principalele metode prin care teroristii vor comunica deoarece autoritatile nu ar avea metode prin care sa monitorizeze produsele celor din Cupertino, anunta idevice.ro.

FBI, NSA si Departamentul de justitie incearca de ani de zile sa forteze Apple, Google, Microsoft sau Facebook sa le ofere acces nestingherit la datele personale ale utilizatorilor si fiecare companie in parte a fost acuzata ca a colaborat cu agentiile federale americane chiar si fara ordine judecatoresti, iar Edward Snowden a spus in repetate randuri ca NSA are acces la datele multor companii importante si la ale lor sisteme de operare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult