Acasa Top SecretServicii secrete Israelul a arestat un spion de origine iranianǎ

Israelul a arestat un spion de origine iranianǎ

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Serviciul de securitate internă al Israelului, Shabak, a anunţat arestarea unui „spion” iranian la aeroportul Ben Gurion.

Israelul a arestat un spion de origine iranianǎ

Serviciul de securitate internă al Israelului susţine că misiunea iranianului era să înfiinţeze companii care să servească drept acoperire pentru operaţiuni speciale. Acesta a fost racolat şi înrolat într-o unitate operaţională specială a Gărzilor Revoluţionare şi potrivit comunicatului oficial a fost trimis în misiune în Israel.

Publicarea informaţiilor despre un agent iranian special, arestat recent în Israel, la 11 septembrie, s-a fǎcut ȋn seara de duminicǎ, 29 septembrie. Numele adevărat al spionului de origine iraniană este Ali Mansour, acesta fiind reţinut cu aproximativ trei săptămâni în urmă, aflându-se în posesia unui paşaport belgian.

El a fost recrutat de unitatea Al-Quds din cadrul Gărzilor Revoluţionare Iraniene. Asupra lui s-au găsit inclusiv fotografii ale Ambasadei SUA de la Tel Aviv. Unitatea iraniană pentru operaţiuni speciale Al-Quds, care l-a recrutat, este responsabilă pentru numeroase atentate teroriste în lumea întreagă. Conform Radio Romȃnia Actualitǎți ancheta a dezvăluit că a fost recrutat de iranieni şi trimis în Israel sub o falsă identitate, ca om de afaceri, pentru a înfiinţa întreprinderi comerciale, care pot servi drept acoperire a unei baze pentru operaţiuni speciale ale guvernului iranian împotriva intereselor israeliene şi occidentale.

7 comentarii

tomi 30-09-2013 - 21:31

Shabakul si Shin Bet nu dorm in bocanci. Baieti unul si unul, daca ai cazut pe mina lor vei avea dreptul sa ridici statuie KGB-ului, daca mai iesi de acolo.
Sfatul este in vigoare „domnilor” urbos digital huhu si celorlalti din partidul legionar, precum si sustinatorilor din loje. Nu se rusineaza sa faca „vizita la domiciliu” cit de departe in cazul unor afurisiti ce nu incap de evrei si israelieni.

anonim 30-09-2013 - 21:35

A prins tatal meu o gramada din astia . Le facea si bancuri.

tomi 30-09-2013 - 21:41

interesant ce spui. Cit a mai trait dupa aceea?

zweistein 01-10-2013 - 06:17

Bai Tomi, bai, ai grija cu gefilte fish-ul ca nici prea mult fosfor nu-i bun, daca iti ia foc chelia ce te faci?

In 1995, the Shin Bet failed to protect the Israeli prime minister, Yitzhak Rabin, who was assassinated by a right-wing Israeli radical Yigal Amir.

Pe de alta parte, imediat dupa aia Yahya Ayyash a primit un apel foarte bun pe celularul sau.

Deci sunt ei bunicei, dar nu se compara cu securitatea romanesca.

Salut 30-09-2013 - 21:58

Urmeaza Mos Craciun !

Dupa cum toti internautii stiu, la transmisia in direct a traseului lui Mos Craciun, prin Google, s-a observat o inexplicabila intarziere a saniei acestuia deasupra Iranului. Cercetarile intense facute de agentii Mossad au determinat ca Mos Craciun a fost contactat de un agent secret iranian – deghizat in spiridus – si a pornit in directia Israelului cu misiunea secreta de a slabi spiritul de lupta al copiilor evrei abatandu-le atentia de la inamici, holocau$$t, grenade si mitraliere la papusi, trenulete electrice, mingi de plastic si patine cu rotile.
Arestarea lui Mos Craciun, deghizat desigur in om de afaceri norvegian este prevazuta pe 25 Decembrie, data importanta pentru toti evreii, stiind ca e doar o zi inainte de sosirea cometei!

Unul care știe 30-09-2013 - 23:10

Dar-ar Mosadul in tine

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult