Acasa Top SecretServicii secrete Jamal Abdel Jabbar Khalil, expulzat din România

Jamal Abdel Jabbar Khalil, expulzat din România

scris de D.S.S.
77 afisari

Polițiștii l-au expulzat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe cetățeanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil în România de către Curtea de Apel București.

 

Jamal Abdel Jabbar Khalil

Jamal Abdel Jabbar Khalil

Potrivit unui comunicat al MAI, la data pronunțării instanței de judecată, bărbatul, în vârsta de 52 ani, a fost luat în custodie publică și cazat într-unul dintre centrele aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări.

Acesta a fost escortat de către polițiștii de la imigrări până în țara de origine, unde a fost predat autorităților competente, relevă sursa citată.

Potrivit MAI, la ieșirea din țară, pe numele cetățeanului iordanian s-a instituit măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioada de 15 ani.

Inspectoratul General pentru Imigrări este structura care, potrivit competențelor, pune în executare hotărârea instanței prin care un cetățean străin este declarat indezirabil.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins vineri lui Jamal Abdel Jabbar Khalil un recurs la sentința Curții de Apel București din 29 decembrie 2015, prin care a fost declarat indezirabil pe teritoriul României, decizia fiind definitivă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult