Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Kaghebiştii se sinucid in mod misterios

Kaghebiştii se sinucid in mod misterios

scris de Ziua Veche
1 afisari

Fostul şef al serviciului de informaţii al Forţelor interne ruse, generalul Viktor Cevrizov, s-a sinucis luni la Moscova, împuşcându-se în cap, a declarat un reprezentant al Ministerului de Interne, citat de agenţia Interfax.

Cevrizov s-a sinucis luni dimineaţă pe palierul imobilului său, a precizat acesta. El a folosit un pistol Makarov primit drept recompensă pentru serviciul său, potrivit aceleiaşi surse. Parchetul a demarat o anchetă privind circumstanţele sinuciderii, a anunţat un purtător de cuvânt al Comitetului de anchetă din Moscova, Serghei Marcenko, citat de agenţia Itar-Tass. Potrivit unor apropiaţi ai lui Cevrizov, citaţi de agenţiile ruseşti, generalul, în vârstă de 62 de ani, nu prezentase semne de depresie şi nu a fost găsit nici un mesaj de adio după sinuciderea sa. Viktor Cevrizov, care a suferit o comoţie în timpul celui de-al doilea război lansat în 1999 în Cecenia, a ieşit la pensie în 2002, a menţionat Interfax, preluată de Romania liberă.

Această sinucidere intervine după moartea misterioasă a generalului Iuri Ivanov, adjunctul şefului serviciului de informaţii militare rus (GRU), care s-a înecat în august în Siria, în circumstanţe care nu au fost încă stabilite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS