Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete La unii se poate: institutiile militare au primit al 13-lea salariu

La unii se poate: institutiile militare au primit al 13-lea salariu

scris de Ziua Veche
42 afisari

.In interiorul institutiilor din sistemul securitatii nationale a inceput sa se acorde cel de-al 13-lea salariu.

Singura problema este aceea ca nu peste tot oamenii si-au primit banii. Din aceasta cauza s-a declansat un adevarat scandal, militarii afland ca nu la toti le-a intrat pe card, in cursul zilei de 15 martie, banii care reprezinta cel de-al 13-lea salariu.

Potrivit surselor ziuaveche.ro, in cursul zilei de 15 martie, angajatii din MApN, MAI, SRI, SIE, STS si SPP urmau sa primeasca al 13-lea salariu. Banii au fost promisi angajatilor din institutiile militare inca de la inceputul anului. Din motive necunoscute, sumele nu au fost virate in conturile tuturor militarilor si personalului civil din institutiile amintite. Daca la Serviciul de Telecomunicatii Speciale oamenii au avut bucuria sa constate ca pe card au gasit mai multi bani decat solda, nu acelasi lucru s-a intamplat in celelalte ministere si servicii secrete.

In interiorul Ministerului Apararii Nationale al 13-lea salariu se va achita in doua transe. Jumatate se va achita cel tarziu pana pe  20 martie, urmand ca transa a doua sa se achite in preajma Pastelui, cand este posibil sa se acorde si o prima.

Acelasi lucru este valabil si pentru angajatii din ministerul condus de Vasile Blaga.

Mai fericiti par sa fie angajatii din SIE, care au primit al 13-lea salariu, lucru care i-a nemultumit pe colegii din SRI si SPP. Acestia mai au de asteptat. Probabil ca celor din SRI li se vor da acesti bani pana pe 26 martie, cand SRI implineste 20 de ani de la infiintare. La SPP nu stim cand se va achita integral al 13-lea salariu .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult