Acasa Top SecretServicii secrete Maistrul militar rănit în explozia din poligonul SRI a murit

Maistrul militar rănit în explozia din poligonul SRI a murit

scris de D.S.S.
14 afisari

Maistrul militar rănit la începutul acestei luni în explozia de la poligonul SRI din Chitila a murit. Radu Constantin, în vârstă de 40 de ani, a încetat din viaţă din cauza rănilor.

Maistrul militar rănit în explozia de la poligonul SRI din Chitila a murit

Maistrul militar rănit în explozia de la poligonul SRI din Chitila a murit

 El fusese internat pe 3 mai, după ce un material pirotehnic a explodat accidental.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de SRI, “vineri, 20 mai 2011, maistrul militar pirotehnist Radu Constantin, cadru militar al Brigăzii Antiteroriste a Serviciului Român de Informaţii, s-a stins din viaţă în urma rănilor suferite într-o explozie accidentală a materialului pirotehnic procesat.

În ziua de 3 mai 2011, în jurul orei 10.30, pe timpul pregătirii unei misiuni  specifice, una din lumânările fumigene utilizate în simularea situaţiilor tactice s-a declanşat accidental rănindu-l pe militar. Din cauza politraumatismelor  şi a leziunilor complexe iniţiale, evoluţia stării generale a acestuia a evoluat progresiv nefavorabil prin instalarea disfuncţiilor multiple.

 

Cu toate eforturile depuse de personalul medical pentru salvarea vieţii sale, maistrul militar pirotehnist Radu Constantin a decedat.
Militarul, în vârstă de 40 ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era o persoană experimentată, apreciată profesional la nivel intern şi internaţional, colegii descriindu-l ca pe un profesionist desăvârşit, un spirit generos şi altruist.

Directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul George Cristian Maior, împreună cu conducerea instituţiei îşi exprimă profundul regret şi sunt alături de familia îndurerată.

O anchetă complexă este în curs de desfăşurare pentru determinarea tuturor circumstanţelor în care s-a produs tragicul accident.”

3 comentarii

tanase marian 23-05-2011 - 10:48

excelentele voastre ,,dumnezeu sa l odihneqasca ,,pe acest erou nationall,,……………….sigur asa se va antampla cu toti militarii tarii la momente de mare cumpana,,………… mie de pilda domnule comandant suprem al armateinun medic batran un hodorog de la spitalul militar al ministerului de interne mi a spus din prag fara sa intervina ei deci ei fiind gasiti beti an cabinet la spital,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,…………………………..foarte recent la clinica poporului,,nu an austria,, la fundeni un derbedeu medic m a dat afara din clinica an strada de cci an strada domnuleministru al sanatatii ungur an strada desi nu pot merge nici acum cursiv cand i am povestit drama de la spitalul m. i. ,,.sa va fie de cap nenorocitilor sunteti drama unui popor aflat an agonie,,…………….nihil sine deo,,……………..

tanase marian 23-05-2011 - 10:54

feriti va de fundeni acolo sunt criminali nu medici si oameni de stiinta,,………………. derbedeul medic care m a dat afara an strada este subordonat al doamnei prof. dr. virginia ion neurologie etaj trei clinica fundeni,,.frati nenorocitilo ca la momente de mare nevoie sa va tratati an vest,,.an romania nu se mai poate face asta aici sunt criminali an libertate si medici,,…………….. derbedeul infect acum trei ani era rezudent si i bagam an buzunar bani grei cand am avut sotia internata la fundeni ,,astane este romania donule comandant suprem aici ati adus o,,………….nihil sne deo,,.va veni si vremea voastra hoti si delapidatori,,…….

tanase marian 23-05-2011 - 10:59

daca l veti avea vreodata an fata veyi constata ca este un veritabil bolnav psihic acest medic negru lachip si anchis an sine asa a judecat acest criminal legatura cu mine,,.rusineromani rusine romania,,…………..nihil sine deo,,…………………………….ajuta ne doamne sa facem curatenie an aceasta tara murdarita de acesti hoti,,…………….si bolnavi psihic,,………..cat m am bucurat eu cand a venit revolutia candl am vazut pe dinescu cu dumnezeu pe buze spunand ,,doamne ajuta,,apoi vorbind ca un puscarias,,.curata doamne acest popor obidit,,………………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult