Acasa Top SecretServicii secrete Mark Gitenstein multumeste Romaniei

Mark Gitenstein multumeste Romaniei

scris de M.A.
0 afisari

Rezultatul acestei investigatii reprezinta un excelent exemplu al colaborarii dintre agentii DEA si ofiterii din institutiile de aplicare a legii, in special procurorii DIICOT, ai Curtii de Apel si ofiterii DCCO. Poporul american transmite Guvernului Romaniei si acestor institutii adanca lui recunostinta pentru eforturile depuse”, a declarat ambasadorul SUA Mark Gitenstein, referindu-se la arestarea a doi ceteteni americani pentru participarea la o conspiraţie în vederea transferului de sisteme de rachete sol-aer catre fortele talibane din Afganistan.

Mark Gitenstein

Astfel, nici fortele militare americane nu au fost puse in pericol de aceste arme, iar drogurile nu au creat alte victime in randul cetatenilor americani. As dori sa subliniez de asemenea ca aceste droguri ar fi putut ajunge tot atat de usor in Romania si ca sistemele de rachete sol-aer ar fi putut pune in pericol securitatea trupelor romanesti din provincia Zabul din Afganistan. Cooperarea dintre cele doua tari nu numai ca sporeste protectia cetatenilor nostri, dar serveste si intereselor reciproce nationale de securitate si reprezinta un exemplu excelent al beneficiilor care decurg din aceasta colaborare”, a continuat diplomatul american.

2 comentarii

Silviu Craescu 16-02-2011 - 10:51

Minciuni gogonate auzi …trafic cu sistemele de rachete sol-aer ar fi putut pune in pericol securitatea trupelor romanesti din provincia Zabul din Afganistan.
Pun pariu ca cei 2 cetateni americani arestati erau agenti CIA sau DEA sub acoperire . Stati linistiti nu vor patii nimic vor fi liberi cand ajung in State.
O poveste HAZLIE despre o conspiratie fictiva ca sa arate opiniei publice din Romania interesele reciproce nationale de securitate si vezi doamne beneficiile care decurg din aceasta colaborare cu SUA.
Rusine Mark Gitenstein!

Morkova Vesela 16-02-2011 - 12:49

Da, asa deci, rusine lu Gitenstein? Dar partea romana n-a zis la fel? Mai, nu cumva esti in filmul ala cu farmacia din Franta?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult