Acasa Top SecretServicii secrete Mesajul lui Edward Snowden dupǎ ce Rusia i-a acordat azil și reacția SUA

Mesajul lui Edward Snowden dupǎ ce Rusia i-a acordat azil și reacția SUA

scris de Laurentiu Banches
435 Afisari

Fostul consultant NSA Edward Snowden a mulţumit Rusiei pentru decizia de a-i acorda azil politic provizoriu un an, afirmând că „dreptatea a prevalat”.

Mesajul lui Edward Snowden dupǎ ce Rusia i-a acordat azil și reacția SUA

„În ultimele opt săptămâni, Administraţia Obama nu a manifestat niciun fel de respect pentru legile naţionale şi internaţionale, dar, în final, dreptatea a prevalat. Mulţumesc Rusiei pentru că mi-a acordat azil„, a declarat Snowden ȋntr-un comunicat al WikiLeaks. Statele Unite s-au declarat „extrem de dezamăgite” de hotărârea Rusiei de a-i acorda azil politic temporar lui Edward Snowden şi evaluează „utilitatea” întrevederii dintre preşedinţii Barack Obama şi Vladimir Putin. „Suntem extrem de dezamăgiţi”, a declarat Jay Carney, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Barack Obama, afirmând că nu este în niciun caz „o evoluţie pozitivă”.

„Domnul Snowden este acuzat că a dezvăluit informaţii clasificate şi este vizat de trei capete de acuzare. Trebuia trimis în Statele Unite cât mai rapid. Decizia Rusiei afectează cooperarea de lungă durată dintre Moscova şi Washington”, adaugă Carney. Potrivit mediafax, ȋntrebat despre întrevederea pe care Barack Obama o are programată cu Vladimir Putin, în septembrie, la Moscova, Carney a răspuns: „Evaluăm utilitatea acestei întâlniri”. Edward Snowden a primit joi azil temporar de un în Rusia şi a părăsit aeroportul moscovit Şeremetievo, unde era blocat din data de 23 iunie.

9 comentarii

BULA 02-08-2013 - 17:40

E rau de tot in SUA, dictatura urata, daca si agentii CIA cer azil politic in Rusia. Ma ia greata cand ma gandesc la amaratii care traiesc acolo, in teroare si supraveghere ca la puscarie.

pathfinder 02-08-2013 - 17:42

Right!
Toti agentii CIA au cerut azil politic in Rusia.
Aia care au probleme cu legea au ramas acasa…

ValVerde 02-08-2013 - 17:43

Ai dreptate, spune-le tuturor celor ca tine ce rau e pe aici…stati unde sinteti ca e mult mai bine.

urbos 02-08-2013 - 17:54

D-aia te oftici lindic?

pathfinder 02-08-2013 - 18:07

Fă-l cum trebuie! Dedică-i timp! Savurează-l! Experimentează! O convingere greşită a bărbaţilor este că femeile se excită cel mai mult prin contact fizic. Nu e adevărat! Poţi excita femeile fără măcar să le atingi, doar din cuvinte şi gesturi. Tensiunea e un lucru excelent, aşa că foloseşte-o! Poţi acumula tensiune până în punctul în care cea mai mică atingere declanşează adevărate descărcări electrice, aşa că nu poţi rata! La fel, chiar şi cele mai iscusite tehnici vor fi zadarnice dacă ea n-are dispoziţia necesară – Preludiul începe prin crearea dispoziţiei, folosind în acest scop anticiparea şi imaginaţia.

O femeie nu se reduce la două sfârcuri şi un lindic! Exploreaz-o, apropie-te treptat de zonele sensibile, creşte-i tensiunea şi distrează-te!

urbos 02-08-2013 - 18:17

D-aia se oftica lindic?

CONGO 02-08-2013 - 18:19

Neh, la urbos o laba buna este cel mai simplu

CONGO 02-08-2013 - 17:53

in primul rand ca nu se zice „Politic” ci „Bolitic”, te rog sa fi consecvent

Antibasistul 02-08-2013 - 18:26

E clar, americanii-s foarte supravegheați de CIA, FBI…!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult