Acasa rss 1asig Miliţia Spirituală şi protestul de la SRI (video)

Miliţia Spirituală şi protestul de la SRI (video)

scris de Z.V.
12 afisari

Trei activiști Miliția Spirituală au fost sancționați joi, 10 iulie 2014,  de Jandarmeria Română cu amenzi de câte 500 de lei pe motiv că ar fi organizat o “adunare publică neautorizată” și că ar fi “blocat accesul în sediul Serviciului Român de Informații” (SRI).

Cei trei au citit timp de o oră George Orwell (“1984″) pe treptele din fața SRI și aveau bannere inscripționate cu mesajele: “1984 de George Maior. (Ediție revăzută și adăugită)”, “Dumbravă, minunata lume nouă”, “Surveillance Law? What the Foucault!”, care făceau referire la autorii George Orwell și Michel Foucault, la abuzurile statelor totalitare, la directorul SRI George Maior și la generalul SRI Dumitru Dumbravă.

Mai multe organizații de drepturile omului au semnat pe 9 iulieși pe 7 iulie două apeluri către Președintele Traian Băsescu și au solicitat sesizarea Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a legii cartelelor preplătite și a Wi-Fi-ului cu buletinul.

1 comentariu

digital 10-07-2014 - 23:24

Mai multe organizații de drepturile omului au semnat pe 9 iulieși pe 7 iulie două apeluri către Președintele Traian Băsescu și au solicitat sesizarea Curții Constituționale………………

hahaha!
mai bine făceau apelurile la 8989……iar solicitările la Curtea Școlii……..
citiți mă Levantul nu Orwell!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult