Acasa Top SecretServicii secrete Miscari de trupe la SRI

Miscari de trupe la SRI

scris de D.S.S.
15 afisari

Ovidiu Marincea a fost numit, începând de luni, în funcția de consilier al directorului Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig.

Ovidiu Marincea

Ovidiu Marincea

Ovidiu Marincea va coordona comunicarea publică a SRI. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul Serviciului Român de Informații.

„Prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a instituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului”, a declarat directorul SRI, Eduard Hellvig, conform comunicatului.

Ovidiu Marincea, citat în comunicat, spune că a militat pentru „comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public”. „Apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român”, a afirmat jurnalistul.
Ovidiu Marincea a fost, până acum aproape două săptămâni, jurnalist la Realitatea TV. El a anunțat că are de gând să se retragă din presă.

„Dragilor, mi-am luat o vacanta lunga si de reflectie de la Realitatea TV. Ma odihnesc, dar fac si lucruri interesante. Imi intensific proiectele de comunicare publica, sustin niste examene si este posibil ca dupa vacanta sa fac cu totul altceva. Pana atunci, va doresc o vara linistita!”, scria Ovidiu Marincea în ultima zi de muncă la Realitatea TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult