Acasa Top SecretServicii secrete NSA are site de internet dedicat copiilor

NSA are site de internet dedicat copiilor

scris de D.S.S.
5 afisari

Agenția pentru Securitate Națională a SUA (NSA) are un portal de internet intitulat „America’s CryptoKids” dedicat exclusiv copiilor pentru a-i atrage pe aceștia în universul acestei meserii, scrie UPI.

nsa kidsPortalul de internet găzduiește jocuri, desene animate și informații despre modalitățile în care copiii pot deveni la maturitate agenți ai NSA.

Potrivit portalului PandoDaily, NSA a editat și o carte de colorat pentru copii intitulată ‘America’s CryptoKids’, prezentată publicului cu prilejul unei conferințe privind securitatea informației și criptografia.

Săptămâna trecută Agenția pentru Securitate Națională a SUA a lansat mascota Dunk pentru copii, prin care promovează reciclarea, cu prilejul ‘Zilei Pământului’. Agenția este implicată în școlile din Maryland în programul denumit ‘STEM Recycling Challenge‘ care promovează activitățile ce vizează reciclarea obiectelor, potrivit site-ului de internet al NSA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult