Acasa Top SecretServicii secrete EXCLUSIV Nume de cod:DioPeX. Serviciile secrete se joacă de-a războiul

EXCLUSIV Nume de cod:DioPeX. Serviciile secrete se joacă de-a războiul

scris de Doru Dragomir
55 afisari

În interiorul serviciilor secrete este mare agitaţie în această perioadă. Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA) coordonează zilele acestea cea mai mare aplicaţie organizată până în prezent de serviciile secrete din armată.

Serviciile secrete se joacă de-a războiul

La aplicaţia care are nume de cod DioPeX, participă toate structurile care formează DGIA. Potrivit informaţiilor obţinute de ziuaveche.ro, scenariul aplicaţiei constă în contracararea  de către specialiştii serviciilor de informaţii ale armatei a unor atacuri cibernetice asupra unor servere din sistemul de securitate naţională lansate din afara graniţelor României. Concomitent, ofiţerii Direcţiei de Containformaţii şi Securitate Militară (DCiSM) au depistat şi urmează să participe la reţinerea unui grup de spioni aflaţi pe teritoriul României, care culegeau informaţii strict secrete despre un obiectiv militar. Pentru rezolvarea problemelor stabilite de directorii aplicaţiei, în scenariul DioPeX au fost cooptate şi elemente din cadrul Brigăzii de Informaţii  Militare şi specialişti de la Centrul pentru Operaţii Speciale „General-maior Grigore Baştan” de la Buzău şi Centrul HUMINT de la Oradea. La nivel internaţional, organizatorii exerciţiului vor să testeze viteza de reacţie a personalului din cadrul Direcţiei de Informaţii Militare (DIM) aflat la post.

Seful DGIA (dreapta) impreuna cu ministrul Apararii si seful SMG (stanga)

Scopurile aplicaţiei condusă de generalul locotenent Gheorghe Savu, directorul DGIA, este acela de a testa toate structurile HUMINT, IMINT şi SIGINT  privind modul de răspuns în cazul unei crize care poate afecta securitatea naţională a României sau siguranţa vreunui obiectiv militar al NATO sau SUA aflat pe teritoriul României.

DioPeX este atent monitorizată atât de ministrul Apărării cât şi de şeful Statului Major General.

14 comentarii

YAAKOV 27-06-2011 - 16:09

Pe timp de pace multi dintre sefi sunt numiti in functie pe pile si relatii, chiar daca sunt batuti in cap.
Iar pe timp de razboi, cand incep sa apara pierderi de vieti si materiale, idiotii sunt debarcati din functii si inlocuiti cu cei competenti. Asa ca, aceasta labareala a serviciilor nu are valoare practica.

Rodu Aurelian 27-06-2011 - 18:16

DioCassiusPeY

Erectia Generala se agita tare
Intra-n functiune lotul de sifoane,
Care iese Asul,care intra Riga
Toti vor recunoaste….
HUMINT Dirlidinga

TOM Cc 27-06-2011 - 21:12

Faceti mai bine aplicatii pe tema UDMR !!! Subunitatile Humint sa actioneze in zona Har-Cov ,de acolo vine pericolul !! Mentorii ce zic ??

Banatanul 27-06-2011 - 22:45

Exista un film American numi aduc aminte numele. Era vorba de un trib din Africa deasupra caruia la un moment dat a trecut un avion mic cu ceva cercetatori, unul dintre pasageri tocmai golise o doza de Coca Cola si a aruncat cutia pe usa avionului care zbura la joasa inaltime.
Tribul din jungla gaseste cutia de cocacola si ii se inchina ca unui Zeu venit de sus. Zeci de ani mai tirziu un alt grup de cercetatori intilnesc tribul si intra in dialog cu ei. La scurta vreme observa ca acest trib se inchina unei cutii de cocacola veche de citeva decenii.
Chestia este Comica si nu pot decit sa o asociez cu actual clasa politica romaneasca si cu serviciile secrete romane de astazi.
Cine draku ameninta tara in zilele astea cind Romania este garantata de UE si Nato.

Cei mai mari Dusmani ai Romaniei astazi sunt cei ce formeaza Clasa Politica Romana. Tinerele generatii parasesc de buna voie tara, populatia este imbatrinita, Administratia este neeficienta economia si agricultura este la pamint si fara dovezi palpabile de perspective, spitalele si scolile se inchid.
Tara prin intermediul Clasei Politice Romanesti nu este capabila sa ofere sanse fiecarui cetatean de a se bucura de propria sa munca la el acasa. Justitia si administratia sunt la pamint si nimeni nu raspunde pentru acestea.
Sistemul administrativ centralizat este dovedit a fi falimentar si nimeni nu doreste sa il schimbe cu unul verificat care sa dovedit a fi performant spre exemplu combinatia Monarhie-stat Federal as cum este in Belgia.

Clasa Politica Romana a distrus si distruge in continuare Romania. Iar Servicile secrete in mod cel mai serios au luat atitudine de razboi (impotriva cui???) fac simulari si cauta Dusmani peste tot. Dezgustator.
Romania este condusa de oameni paranoici.

YAAKOV 28-06-2011 - 06:55

Faci pe prostul. Voi ungurii sunteti principalii dusmani ai Romaniei. Sunteti bolnavi de „ungurita”, o boala rea care pleaca de la cap si care se manifesta prin iredentism si sovinism extrem.

Banatanul 28-06-2011 - 07:08

Mai ……….uitate mai bine in oglinda esti ca ciocolata, esti tuciuriu, si mai ai si nesimtirea sa spui pe net ca esti blond. Nu ti rusine Mincinosule. Si te mai dai ca esti Roman, ce neam esti tu mai YAAKOVE???

YAAKOV 28-06-2011 - 07:24

………………, sunt un hibrid de Romania (60% gene romanesti, restul grecesti, croate, evreiesti, etc). Nu are importanta ce sunt, ci „la ce echipa joc”.
Ai noroc ca majoritatea romanilor nu sunt nationalisti ca mine, ca jar ai manca.
Sunt chiar blond si cu ochii albastri, cum era bunicul din partea mamei. Asta ca sa-ti satisfac curiozitatea.

Banatanul 28-06-2011 - 21:58

Si ce rol ai in echipa??? Copil de mingi???

Banatanul 28-06-2011 - 22:02

Yakove explicami te rog care iti sunt agumentele pentru care un hibrid ca tine este nationalist???

Si ce fel de Nationalist esti??? grek, croat evreu?? de care esti???
Chestia cu ochii albastrii si parul blond este o minciuna, eu te cunosc pe tine si stiu cum arati.
Esti Oltean de la Craiova.

Mihnea 28-06-2011 - 10:43

Filmul se numeste The Gods Must Be Crazy si este o mare comedie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult