Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete O nouă „Mata Hari”: Rusoaică de 24 de ani arestata pentru spionaj in SUA

O nouă „Mata Hari”: Rusoaică de 24 de ani arestata pentru spionaj in SUA

scris de Ziua Veche
1 afisari

O rusoaica de 24 de ani a fost arestata in Texas, fiind suspectata de spionaj. Tanara a fost retinuta, dupa ce a incercat sa paraseasca SUA cu mai multe aparate performante utilizate in spionaj. Cazul tinerei a fost comparat cu cel al Annei Chapman, unul dintre cei zece agenti predati de Statele Unite Rusiei la 8 iulie, in schimbul a patru detinuti rusi.Obiectele pe care Anna Fermanova a incercat sa le transporte in Rusia au fost confiscate de autoritatile americane. Printe obiectele pe care incerca sa le scoata din SUA se afla o luneta Raptor 4X cu infrarosu a carei serie era stearsa, informeaza The Telegraph.

 

Tanara a fost arestata la inceputul acestei luni, la intoarcerea in SUA, moment in care autoritatile i-au confiscat si pasaportul. Potrivit informatiilor oferite de autoritatile americane, Fermanova a fost retinuta pe 15 iulie pentru „tentativa de a exporta obiecte care sunt incluse pe lista de arme si munitii a Statelor Unite”.

Cazul Annei Fermanova a fost comparat de presa internationala cu cel al Annei Chapman, in varsta de 28 de ani, unul dintre cei zece agenti predati de Statele Unite Rusiei la 8 iulie, in schimbul a patru detinuti rusi.

Anna Chapman a atras atentia presei nu numai prin activitatile sale, dar si prin aspectul fizic. Presa internationala a publicat numeroase fotografii personale ale ei, iar relatarile despre viata sa sexuala i-au fascinat pe americani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS