STS-ul vrea WC-uri şi pişoare din porţelan | Ziua Veche
Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Obrazul subţire cu lux se ţine. STS-ul vrea WC-uri şi pişoare din porţelan

Obrazul subţire cu lux se ţine. STS-ul vrea WC-uri şi pişoare din porţelan

scris de Cristian Vultureanu
6 afisari

Proiectul de Buget pe 2012 este unul auster, cu reduceri de cheltuieli cu personalul bugetar, alocări mai sarace pentru asistenţa socială etc. Sunt însă câţiva privilegiaţi care primesc mai mulţi bani pentru investiţii şi angajaţi. 

MARCEL OPRIS, directorul STS

MARCEL OPRIS, directorul STS

SRI, STS, SPP şi SIE vor lua mai mulţi bani. Dacă de la Muncă, Transporturi, Economie, Sănătate şi Comunicaţii se taie între 9-24%, la „servicii”, baieţii cu ochi albaştri sunt remuneraţi cu un plus de 2,5-4% pentru salarii şi investiţii.

Astăzi vom exemplifica cum sunt cheltuiţi banii publici în parohia generalului locotenent Marcel Opriş, directorul Serviciului de Telecomunicaţi Speciale (STS). Subordonaţii generalului Opriş au ajus la concluzia că nu dispun de nişte WC-uri pe măsura efortului şi activităţilor depuse în cadrul cooperativei Ochiul şi Timpanul. Aşa că au hotărât să modernize locul unde şi Împăratul se duce singur. 

În acest scop, Direcţia Logistică din STS a demarat procedurile pentru repararea şi modernizarea a două grupuri sanitare. Nimic neobişnuit până aici. Numai că, STS nu vrea orice WC-uri, pişoare sau chiuvete, ci doar din cele mai moderne şi luxoase. Şi dacă nu duc lipsă de fonduri, nu se zgârcesc la bani cînd e vorba de confort. Pentru două WC-uri, generalul Opriş a aprobat  un fond de peste 50.000 de lei, fără TVA. Spicuind din caietul de sarcini, elaborat de reprezentantul U.M. 0731, vedem că cei de la STS vor să beneficize de lavoare de calitate superioară, din porţelan, prevăzute cu baterii monobloc de calitate superioară, cu fotocelulă. Lavoarele vor fi de tip cuve, turnate în blaturi compozit (corp comun cu lavoarul).

La capitolul WC, se specifică negru pe alb că se doreşte “înlocuirea closetelor existente, cu closete de calitate superioară, din porţelan, prevăzute cu rezervor la semiînălţime, din porţelan, cu capacitatea de 9l şi capac din polipropilenă” şi  “înlocuirea pişoarelor existente, cu pişoare de calitate superioară, din porţelan, prevăzute cu robineţi pentru pişoar de calitate superioară, cu temporizator.”

Nu ştim ce culoare vor alege pentru gresie şi fainţă, dar sperăm că cei de la STS nu vor avea probleme cu stomacul să fie nevoiţi să îşi cumpere şi vreo vidanje.

4 comentarii

un roman verde 17-11-2011 - 18:49

Interesant. Prezervative din aur nu vor?

Ticu 18-11-2011 - 09:18

De unde ați scos fraților cuvântul PIȘOARE? Chiar nici atâta nu știți că la obiectul cu pricina i se spune PISOAR?

ionel 20-11-2011 - 11:28

sper sa-si bage toti de la STS capul in pisoare, asa isi tin obrazul subtire!

TOM Cc 20-11-2011 - 17:42

corect dl. Ionel !!!! si sa-l tina acolo cat mai mult !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult