Acasa Top SecretServicii secrete Operațiunea ”Sauron” de destructurare a PSD

Operațiunea ”Sauron” de destructurare a PSD

scris de Ștefan Constantinescu
28 afisari
 În aceste momente suntem victimele unei ample operațiuni de dezinformare pusă la cale de elemente din serviciile de informații care încearcă să destructureze cel mai mai mare partid din România.
Fie că ne place sau nu, trebuie să recunoaștem că PSD a câștigat alegerile într-un mod covârșitor. După victoria din alegeri, coaliției PSD-ALDE i-au fost  puse tot felul de piedici, fie de către adversari, fie de membri din cele două partide. Singurul actor care are de câștigat din acest scandal intern al PSD și din haosul general creat în țară este Iohannis.
Operațiunea ”Sauron” a început imediat după victoria PSD în alegeri. Acest plan, creat în subsolurile UM0195,  prevedea un premier al PSD care să poată fi controlat de servicii și care, la nevoie,  să îi fie folositor lui Iohannis în lupta cu PSD. Refuzul numirii lui Sevil Shaideh a făcut parte din joc. Sistemul nu avea nevoie de un om fidel PSD, astfel a apărut din pălărie soluția Sorin Grindeanu.
Operațiunea ”Sauron”, concepută de divizia de dezinformare, are succes. Modul în care Grindeanu își îngropă cariera politică arată că este teleghidat. Singurul motiv pentru care un băiat necunoscut de la Timiș a ajuns premierul României este pentru că serviciile îl controlează și îi ghidează mișcările politice.
Discursul de aseară al lui Grindeanu este un declanșator pentru ruperea PSD. Statul paralel a început lupta cu cel mai mare partid din România. Ceea ce vedem acum la TV nu este o luptă politică, este o confruntare între cetățeni și structuri ascunse care au acaparat statul.
Fiecare secundă în care Sorin Grindeanu rămâne premier fără susținere politică, adică fără sprijin popular, înseamnă un nou pas făcut de statul paralel  pentru acapararea puterii absolute în România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult