Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roDosare Ultrasecrete Osama bin Laden este agent CIA, potrivit lui Fidel Castro

Osama bin Laden este agent CIA, potrivit lui Fidel Castro

scris de Ziua Veche
3 afisari

Fidel Castro a sustinut ca Osama bin Laden, liderul al-Qaida, este agent CIA. Castro a afirmat ca acesta a aparut intotdeauna atunci cand fostul presedinte George W. Bush a vrut sa sperie lumea, argumentand ca documentele recent postate pe Internet o dovedesc, informeaza Fox News .

„De fiecare data cand Bush a sustinut un mare discurs, starnind teama in jurul sau, bin Laden aparea cu o poveste despre ceea ce are de gand sa faca”, a declarat Castro mass-mediei locale, in timpul unei intalniri cu un scriitor lituanian, cunoscut pentru promovarea teoriei conspiratiei. „Bush nu a fost lipsit niciodata de sprijinul lui bin Laden. A fost un subordonat.”

Castro a spus ca documentele date publicitatii de site-ul WikiLeaks- un site care a lansat recent mii de pagini de documente clasificate referitoate la razboiul din Afganistan – „au dovedit in mod eficient ca Osama bin Laden a fost un agent al CIA.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult