Acasa Top SecretServicii secrete Osama bin Laden menţine nivelul de alertă teoristă la albastru

Osama bin Laden menţine nivelul de alertă teoristă la albastru

scris de D.S.S.
3 afisari

Înainte de începerea şedinţei CSAT, dedicată analizei consecinţelor uciderii lui Osama bin Lade, SRI a emis un comunicat de presă prin care suntem anunţati să stăm liniştiţi că situaţia e albastră.

Osama bin Laden menţine nivelul de alertă teoristă la albastru

Potrivit comunicatului oficial emis de SRI, “informaţiile deţinute de autorităţile române, în contextul creat de uciderea lui Osama bin Laden, liderul reţelei Al Qaeda, nu relevă existenţa, în acest moment, a unor ameninţări directe la adresa României, motiv pentru care se menţine nivelul de alertă teroristă la albastru – precaut.

Serviciul Român de Informaţii, ca autoritate naţională responsabilă de prevenirea şi combaterea terorismului, împreună cu celelalte instituţii şi autorităţi publice din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului (SNPCT), au adoptat măsurile necesare pentru cunoaşterea posibilelor situaţii generatoare de riscuri teroriste pe teritoriul naţional. 

În acest context, Serviciul Român de Informaţii monitorizează permanent evoluţia ameninţărilor teroriste la adresa României, în cooperare cu membrii SNPCT, precum şi cu partenerii externi ai Serviciului, în vederea dispunerii cu operativitate a măsurilor de prevenire a oricărui potenţial risc pentru securitatea naţională.”

1 comentariu

digital 02-05-2011 - 23:12

trebuia sigur sa-mi spuna cretinii platiti chestia asta??!
da ,trebuia!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult