Acasa International Pachete suspecte la ambasade din Roma

Pachete suspecte la ambasade din Roma

scris de M.A.
2 afisari

Poliţia italiană a descoperit pachete suspecte la ambasadele Greciei, Venezuelei, Danemarcei şi Principatului Monaco din Italia, informează luni Reuters, care citează forţele de poliţie.


Pachete suspecte la ambasade din Roma

Pachete suspecte la ambasade din Roma (Foto: lucanianews24.it)


Reuters,citata de Agerpres,  menţionează că pachetul suspect descoperit la ambasada Venezuelei în dimineaţa zilei de luni s-a dovedit a fi o alarmă falsă, în schimb poliţia italiană a anunţat că a dezamorsat pachetul suspect de la ambasada Greciei, în operaţiune nefiind nimeni rănit. Nicola Tzoitis, oficial consular la ambasada Greciei din Roma, a declarat pentru Associated Press că pachetul era cu siguranţă o scrisoare capcană.

Descoperirile survin după exploziile de săptămâna trecută de la ambasadele statelor Chile şi Elveţia. Un grup anarhist – Federaţia Anarhistă Informală (FAI) – şi-a asumat responsabilitatea pentru incidentele de săptămâna trecută, aminteşte Reuters.

EFE transmite că ambasadele străine din Roma se află în stare de alertă cu toate că unele dintre alerte s-au dovedit a fi alarme false cu bombă. Este cazul unor pachete trimise ambasadelor Ucrainei şi Irlandei la Roma, care s-au dovedit a fi în cele din urmă pachete ce conţineau felicitări de Crăciun.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult