Acasa Top SecretServicii secrete Patru terorişti chinezi, prinşi în România. Aşteaptă expulzarea VIDEO

Patru terorişti chinezi, prinşi în România. Aşteaptă expulzarea VIDEO

scris de M.A.
3 afisari

Patru cetăţeni chinezi au fost prinşi de DGIPI şi declaraţi indezirabili, autorităţile române cerând expulzarea lor din motive de siguranţă naţională.

DGIPI

DGIPI - Patru terorişti chinezi, prinşi în România. Aşteaptă expulzarea

Procurorii români au cerut, luni, magistraţilor declararea ca indezirabili pentru 10 ani a patru afacerişti chinezi a căror activitate afecta siguranţa naţională, după ce au fost informaţi în acest sens de DGIPI (Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI), transmite Money.ro. Este vorba de Zheng Siyong, Zheng You, Li Ning şi Zheng Shuliang.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, procurorul Edi Oprea, a confirmat informaţia, precizând că procurorii au fost sesizaţi de Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă. Curtea de Apel Bucureşti va discuta cererea procurorilor pe 20 decembrie.

SRI a prins la începutul acestei luni doi terorişti Al Qaeda, care plănuiau să comită un atac chiar în Bucureşti în perioada sărbătorilor de iarnă şi într-un loc foarte aglomerat. Ofiţerii SRI spun că dacă cei doi pakistanezi nu ar fi fost prinşi la timp, ar fi plasat bombe în diverse locuri publice.

De asemenea, procurorii DIICOT au anunţat zilele trecute că efectueaza cercetari fata de inculpatul Khzr Karim Friad, 38 de ani, cetatean irakian, pentru săvârşirea unor infracţiuni privind terorismul.

13 comentarii

urbos 18-12-2012 - 16:58

Alte cretinisme comice marca imbecilul Maior, mancator la dosul Kiorului.

Totusi de unde se deduce ca si chinezii astia ar fi avut vreo legatura cu terorismul?

Ereticul 18-12-2012 - 17:11

Nu rezulta de nicaieri, e ca la holocau$t- trebuie sa crezi ce ti se serveste cu nerusinare in repetate randuri, fara nici o dovada.

Salut 18-12-2012 - 17:17

In plus fata de ce spune Ereticul, e o moda in statele astea care mimeaza democratia; serviciile se fac ca lucreaza.
Pe vremea analfabetului de Bush, cand democratia o luase pe tobogan, asta era perioada in care apareau „mesajele”, ca pu_limea trebuia sa fie tinuta din scurt, daca economia si job-urile se exportau in China.

DXN 18-12-2012 - 22:25

psihopatule,
E clar, bolnavule: unde vezi legatura cu SRI?

MIHAIL-SORIN GAIDAU 18-12-2012 - 17:41

Cine crede asemenea prostii? Cu ce au fost gasiti in neregula cei patru chinezi inventati la …hoha? Au traficat arme? Droguri? Terorismul are o sumedenie de masti. Ce confesiune au presupusii …teroristi? Articolul n-are miez, nici noima. Articolul de doi bani nu are treaba cu ziaristica. Este o diversiune simpla.

Cercul 18-12-2012 - 17:58

Dupa unii rusofi de aici, teroristii din tarile fratesti internationalismului comunist nu trebuie prinsi, ci lasati sa-si faca damblaua. Cam la fel stau lucrurile si in tablagime unde daca unul calca pe bec ceilalti musamalizeaza. Ca astia, rusnacii de ZV gandesc la la fel nu-i de mirare avand in vedere haina statului ce-o poarta, caprarii lui peste.

Salut 18-12-2012 - 18:27

Iobage, tui poti sa continui sa faci ce stii mai bine, sa-l pupi in koor pe Basescu si serviciile lui, dar pentru informarea ta, chestia asta cu rusii in sus, in jos, pe stanga, pe dreapta…NU MAI TINE.
Fii mai creativ iobage, pupa-i in koor dintr-o pozitie originala, nu ramane la 2009!

Cercul 18-12-2012 - 22:20

Lupta-te in continuare cu Basescu pentru o lume mai echitabila pentru voi serbii si muncitorii, dar nu uita, nu veti castiga pentru ca oamenii sovietici sunt debili mintali, vezi harta cu iodul.
Spre deosebire de tine eu nu pup in cur ca tine, ca nu-s militar, capra de paza la staul ce esti.

Paul din Ohio 18-12-2012 - 23:06

Dupa cate inteleg eu, „teroristii” chinezi sunt „afaceristi”, deci probabil ei au misiunea de a-i „aproviziona” pe adevaratii teroristi cu cele necesare. E vorba despre „diviziunea muncii de partid”.

Paul din Ohio 19-12-2012 - 05:09

Mai degraba ba’securist-KGBista.

Salut 18-12-2012 - 23:19

Nu-i Bula, ala e bolnav, dar si un pic rational. Asta-i doar un iobag d-ala ardelean, de pe langa Cluj. Retardat. Punct.

urbos 18-12-2012 - 23:24

Poate era cealalta personalitate…

Salut 18-12-2012 - 23:26

Pentru echipa ZV

Daca tot v-ati apucat sa stergeti, sa nu cumva sa va atingeti de aia a retardatului care-si spune „Cercul”, postarea in care ne explica ca invata legile naturii din …tineti-va bine…religie, pe care o numeste stiinta. Nu de alta, dar retardat cum e, uita si maine-poimaine ne anunta ca a invatat fizica cuantica practicand baletul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult