Acasa Top SecretServicii secrete Ponta, întâlnire cu directorul CIA

Ponta, întâlnire cu directorul CIA

scris de D.S.S.
32 afisari

Premierul Victor Ponta a avut joi o întrevedere cu directorul CIA, John Brennan, ocazie cu care au fost subliniate progresele în cadrul Parteneriatului strategic dintre România și SUA.

victor ponta si John Brennan.,director CIALa întâlnire, John Brennan a reafirmat aprecierea pentru excelenta relație de colaborare cu SRI și SIE.

”Cu prilejul vizitei efectuate în SUA, prim-ministrul Victor Ponta a avut astăzi, 12 februarie, o întrevedere cu directorul CIA, domnul John Brennan. Cu acest prilej au fost subliniate progresele în cadrul Parteneriatului strategic dintre România și SUA. Cu ocazia întrevederii, directorul CIA a reafirmat aprecierea pentru excelenta relație de colaborare cu SRI și SIE și rolul asumat de România în regiune”, se arată în comunicatul primit din partea Guvernului Romaniei.

Premierul Victor Ponta se află de miercuri în SUA. Șeful Executivului de la București a avut, miercuri, o întâlnire de lucru cu secretarul american al Comerțului, Penny Pritzker.

De asemenea, Ponta a prezidat miercuri după-amiază, la Washington, masa rotundă organizată de American-Romanian Business Council, eveniment care a regrupat companii importante din cadrul AMRO, precum ADM, Allied TechSystems, Amgen, Boeing, Cargill, Chevron, Coca-Cola, Ellicott, ExxonMobile, General Electric, Lindsay, Mega, MetLife, MoneyGram, Pike Energy, Raytheon, Smithfield, Timken, și a fost găzduit de Eric Stewart, președinte al AMRO.

Joi, premierul s-a întâlnit la Washington cu secretarul american al Apărării, Chuck Hagel. În cadrul întâlnirii de la Pentagon, „a fost reafirmată preocuparea constantă pe care Guvernul României o are pentru întărirea cooperării bilaterale în domeniul apărării, ca pilon al parteneriatului Strategic dintre România și SUA”, fiind subliniată totodată „susținerea largă în România pentru consolidarea prezenței cu efective a SUA și NATO în țara noastră”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult