Acasa Top SecretServicii secrete Revoluţie. Ţeapa „mesajului Anonymous”- manipularea serviciilor secrete VIDEO

Revoluţie. Ţeapa „mesajului Anonymous”- manipularea serviciilor secrete VIDEO

scris de M. BÂTCĂ
16 afisari

Ţeapa Anonymous. În ultimele zile, voit sau nu, presa din România este victima unei ample dezinformări. Scopul este manipularea oamenilor nemulţumiţi care ies sau vor să iasă în stradă.

anonymous

Anonymous????

Una dintre aceste dezinformări grosolane este un aşa-zis mesaj al celebrului grup Anonymous. Mesajul manipulator al celor care au pus la cale această jalnică dezinformare este înlăturarea de la putere a unei singure persoane şi alegerea alteia în loc nu va rezolva problemele, ci doar va continua circul politic”.

Din păcate, jurnaliştii români l-au preluat pe nemestecate şi răspândit ca atare, prezentându-l ca fiind autentic. Face parte din aceeaşi gogoriţă că nici un partid din România nu merită să mai guverneze.

Fără partide, nu avem democraţie. Lipsa partidelor înseamnă dictatură sau anarhie.

Grupul Anonymous a devenit cunoscut după ce a comis numeroase atacuri informatice în întreaga lume. În august, membrii săi au piratat site-ul ministerului sirian al Apărării, în semn de protest faţă de reprimarea mişcării de contestare a regimului lui Bashar al-Assad. În decembrie, grupul a revendicat atacul asupra site-ului agenţiei de analiză Stratfor, de la care a obţinut e-mailuri şi date ale cardurilor de credit aparţinând unor clienţi ai acesteia.

De ce nu este autentic mesajul video prezentat de presa din România? Cine ştie, cunoaşte. Mesajele Anonymous conţin nişte elemente de identificare.

Acesta este un fals ordinar!


4 comentarii

Tache 20-01-2012 - 01:51

-De ce “solutia Islanda”? Pentru ca imprumuturile nu sunt ratificate de un parlament legitim, rezultat din alegeri, ci prin distorsionarea deciziei electoratului. In toata lumea, consecintele uzului de fals nu sunt acceptabile juridic. Daca imprumutatorii vor banii inapoi, sa-i ia de la cei ce i-au cerut, recte alde Basescu si gasca.

-De ce o noua clasa politica? Pentru ca, in 22 de ani, actuala clasa politica a folosit prezenta in demnitati statale exclusiv in interes personal. Averile acumulate de catre oameni ce au lucrat numai la stat nu sunt justificabile altfel decat prin fraude, mai mult sau mai putin, mai inteligent ori mai rudimentar acoperite de hartii conforme cu legi concepute special pentru a facilita frauda. Chiar si simpla tolerare a astfel de actiuni constituie complicitate. Iar povestea ca cineva poate lucra la stat si sa se ocupe si de firma sa privata…e o poveste. Conducerea unei firme iti ia 24 ore pe zi…

-De ce ortodoxie? Pentru ca suntem un popor ortodox, pentru ca apartenenta la ortodoxie ofera prezumtia de moralitate, si pentru ca preceptele ortodoxe condamna erga omnes furtul, invidia, adulterul, inselaciunea…spre deosebire de alte religii care ofera exceptia apartenentei la alta religie. ori, principiile sunt universale, si nu admit exceptii.

-De ce este acceptabila schimbarea de sistem? pentru ca sistemul ofera promovarea in functii publice unor indivizi ce cheltuie bani pe campanii electorale. Ori, in capitalism, astfel de “investitii” se fac numai cand banii se intorc cu profit. Deci indiferent de provenienta acestor bani, viitorul demnitar va frauda banul public pentru interese private. Concluzia? Accesul la functii publice trebuie conceput pe alte criterii, legate de fidelitatatea fata de interesul general, asa cum este el stabilit democratic.

-Se schimba sistemul. Exista resurse? Exista, atat interne, cat si rezultate din reevaluarea relatiilor cu tari de care am uitat sau pe care am reusit sa le ofensam de-a dreptul…

-Vor exista reactii externe negative? Cu siguranta, dar sa nu uitam ca Viktor Orban tocmai a amenintat PE cu iesirea din UE…a pune la colt doua tari vecine dintr-o data nu e taman cea mai buna idee. Plus ca, unul e unul, dar doua se pot transforma foarte repede in trei, patru…

abo 21-01-2012 - 23:43

ortodoxia obligatorie ? popor ortodox ?
ai putina curiozitate si uitat-te la cate popoare majoritar ortodoxe sunt si priveste la moralitate , la coruptie , la felul de viata …
haideti sa alegem si altceva nu doar ortodox , chiar si un liber cugetator care sa nu participe la manifestarile religioase doar ca sa placa majoritatii …

Tache 20-01-2012 - 01:57

Reacțiile generale ale românilor fata de o schimbare radicala de sistem au fost amestecate, indicând un grad de nedumerire datorat lacunelor de cultură civică și politică de care o bună parte a românilor suferă din păcate.

Lor li se adresează scurta enumerare a motivelor pentru care numai o înlocuire completă a clasei politice va face ce e absolut necesar pentru ca România să mai existe peste 10 ani.

Scurt pe doi: înțelegeți că dacă și de data asta ne lăsăm manipulați și înșelați precum în ’89, șleahta care va veni la putere fie și prin alegeri anticipate, nu va face nimic altceva decât să continue agenda de distrugere a României, din toate puterile lor și pentru cât timp se poate, până vom înțelege că iarăși am fost trași pe sfoară, ori asta se va întâmpla numai când va fi prea târziu. Vorba din Piața Unirii, Cluj-Napoca:
“PDL, USL – aceeași mizerie!“

Asta e șansa să schimbăm România, dacă o ratăm e gata pentru noi. Dați mai departe, treziți-i pe cât mai mulți. Urmează lucruri mari, dar cum nu avem măcar un corp de armată la îndemână, e absolut crucial ca lumea să se trezească din stupoare și oricum e preferabilă o masă de cetățeni destepți și alerți, oricărei forme de dictatură, fie aceasta și una luminată.

urbos 20-01-2012 - 03:49

In presa sint probabil cei mai multi securisti acoperiti. De altfel, Emil Constantinescu la asta s-a referit cand a spus ca a fost invins.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult