Acasa Top SecretServicii secrete Sancţiuni dure pentru ofiţerii SRI care se vor implica în campania electorală

Sancţiuni dure pentru ofiţerii SRI care se vor implica în campania electorală

scris de D.S.S.
3 afisari

George Maior, directorul SRI,  a afirmat, vineri, cu ocazia prezentării bilanţului activităţii instituţiei în 2011, că le-a atras atenţia ofiţerilor serviciului ca în anul electoral 2012 să dea dovadă de neutralitate şi independenţă.

George Maior,directorul SRI

Întrucât 2012 e un an mai special, este un an electoral, am atras atenţia (…) să aibă în vedere valorile fundamentale pe care se clădeşte acest serviciu, cele de neutralitate şi independenţă. Noi ne realizăm misiunile, ceea ce se întâmplă în sfera politică este cu totul altă chestiune. Am atras atenţia tuturor ofiţerilor să păstreze aceste valori‘, a declarat Maior. El a precizat că vor exista ‘sancţiuni dure‘ pentru ofiţerii SRI care încalcă aceste valori, dar şi-a exprimat convingerea că nu va fi cazul.

1 comentariu

vasile 23-03-2012 - 18:25

cata vrajeala ieftina mai poate inghiti acest popor.cat de prosti ne pot considera acesti…..popandai.Doamne, oare nu-i vezi…te implor, sa ai grija de ei toti,sa simta si ei umilinta si lipsurile,foamea si insecuritatea zilei de maine.Romania trezeste-te…Romani iesiti la vot.si fiti obiectivi,nu sentimentali.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult