Acasa Top SecretServicii secrete Şapte terorişti ucişi de poliţia din regiunea Xinjiang

Şapte terorişti ucişi de poliţia din regiunea Xinjiang

scris de M.A.
8 afisari

Poliţia a împuşcat şapte răpitori care aparţineau unei grupări teroriste din Xinjiang, regiune din nord-vestul Chinei cu populaţie musulmană.

CAPF (chinesemilitaryreview.blogspot.com)

foto: chinesemilitaryreview.blogspot.com

Este vorba despre o operaţiune care a permis eliberarea celor doi ostatici pe care-i deţineau, a anunţat guvernul regional, citat de AFP şi Moldpres.

Un poliţist a fost ucis şi patru suspecţi au fost răniţi şi arestaţi în cursul acestei operaţiuni care a avut loc miercuri seară după ce o grupare teroristă violentă a luat ostatici două persoane într-o zonă din sudul regiunii Xinjiang, au precizat autorităţile locale. Incidentele au avut loc într-o regiune a Chinei cu o populaţie majoritar musulmană şi unde Beijingul se confruntă cu incidente sporadice.

Principala minoritate etnică din Xinjiang, cei opt milioane de uiguri, se plânge că este exclusă din programul de dezvoltare a regiunii autonome şi că face obiectul discriminării religioase şi culturale.

1 comentariu

Ciu Huhu 29-12-2011 - 15:22

Din regiunea aceea au venit singerosii-barbarii turci!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult