Acasa Top SecretServicii secrete Secretele Zonei 51 vor fi dezvăluite (VIDEO)

Secretele Zonei 51 vor fi dezvăluite (VIDEO)

scris de Z.V.
10 afisari

Este cea mai cunoscută bază militară din lume, deşi, oficial, nu există. Zona 51 – locul operaţiunilor secrete din timpul Războiului Rece – a fost multă vreme un magnet pentru excentrici, teoreticieni ai conspiraţiei şi cei extrem de curioşi.

Secretele Zonei 51- Foto: National Geographic

Deşi este puţin probabil să existe adevăr în zvonurile conform cărora Zona 51 ar fi un paradis pentru OZN-uri şi extratereştri, este clar că guvernul american a pregătit ceva de decenii în Zona 51 şi se pare că există un miez de adevăr chiar şi în cele mai năstruşnice speculaţii.

Astăzi, după ani de tăcere, cei din interiorul zonei îşi dezvăluie secretele pentru prima oară şi expun ce se întâmplă cu adevărat în cel mai misterios loc de pe pământ… tunele subterane, avioane inamice ascunse, documente guvernamentale secrete despre OZN-uri şi nu numai.

Suntem singuri în univers? Cercetătorii susţin că este posibil să existe viaţă şi în afara Pământului, dat fiind numărul mare de stele şi planete din univers. Teoreticienii conspiraţiei afirmă că dovezi ale vieţii extraterestre ar exista deja, iar guvernul Statelor Unite le-ar fi ascuns în misterioasa Zonă 51.

Accesul în Zona 51 a fost extrem de restricţionat încă de la înfiinţarea sa în timpul Războiului Rece şi niciunul dintre cei care au activat în interiorul zonei nu a divulgat vreodată adevărul despre această bază… până acum.

Mai multe detalii despre documentarul SECRETELE ZONEI 51 găsiţi aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult